![]() |
Cumpar macheta Dacia 1310
Doresc sa cumpar macheta Dacia 1310 , sa fie intr-o stare cat de cat acceptabila, sa nu aibe elemente lipsa, daca are careva vro una de vanzare il rog sa postezi aici sau un PM .
|
Re: Cumpar macheta Dacia 1310
te-ai intrebat intai daca exista o asemena macheta ?
|
:) exista am vazut si R12 gordini, si cateva cum doresc eu, degeaba esti colectionar de machete ... :) ( sper sa nu te superi ), decat sa ma ei la critici, mai bine ma poti indruma unde anume sa gasesc una, sa nu zici din magazine ( moll, carfour etc ) pentru ca sunt din turnu magurele si aici nu exista asa ceva.
|
r12 gordini e 1300:)...poti sa faci diferenta intre 1310 si 1300?:) cauta poze pe motor de cautare:)
|
Deci astia mici minori , incep sa ma clace pe nervi, fiind posesori de dacia 1310 presupun ca stiu sa fac deosebirea intre o dacie 1300 si 1310, eu m am explicat altfel am spus ca exista si dacia 1300 gordini si dacia 1310, eu am cautat si pe motoare de cautare, si nu am gasit !
|
daca nu ai gasit nici cu motoare de cautare inseamna ca ori nu se fabrica ori nu exista :))
|
exista o dacie taxi care are faruri si triple ca la dacia 1310 , dar tot 1300 e catalogata
http://www.geocities.jp/shijimi_1_2/14663.JPG . o dacie 1310 "zambetul lui iliescu" nu o sa gasesti never. eu unul nu cred ca poti sa faci deosebirea intre 1300 si 1310 din moment ce confunzi r12 gordini cu dacia .... parerea mea.. |
Lasand toate discutiile la o parte ca numai off-topic e, de unde as putea procura o masina ca aia din poza ?
|
mai apropo de dacii....o sa poti sa gasesti urmatoarele :
renault 8 gordini(dacia 1100) - la scara 1/18(solido daca nu ma insel) renault 12 gordini(dacia 1300) - la scara 1/18(din nou daca nu ma insel tot solido) dacia 1310 am vazut doar pe un site ratacit rusesc sau unguresc la scara 1/43 - nu stiu producatorul totusi cineva de pe forum cred ca detine o astfel de macheta |
Eu astept un anume vanzator sa posteze aici, sau un site de unde o pot cumpara .
|
te cred ....si eu as vrea niste dacii dar la 1 24
numai din astea colectionez |
sunt super rare daciile :lol: machete ca in realitateeee....pfff :lol::lol:
|
1 Attachment(s)
eu am vandut asa ceva acum ceva timp ( cred ca vro 6 bucati - s-au dat ca painea calda) . acum nu se mai gasesc decat pe ebay.
si am una in colectie. |
Quote:
|
Si nu mai poti face si tu rost de cateva ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
- Copyright 2026 4Tuning