![]() |
Ce ati modificat la motorul VW-ului vostru?
Incep eu:
VW Passat Variant 1994 1.9 TDI 90CP (cod motor 1Z, cod cutie CTN) Modificari: 1. Injectoare marite Kerma Sprint 520 (0.205 microni / orificiu) 2. Evacuare libera Borla (scos ambele tobe si catalizator si pus doar teava) de 57mm (original 50mm) 3. Custom chip tuning la DimSport ==== TOTAL 650$, +35CP, +80Nm |
To andREI 23 .... vad ca si tu ai vw passat varian ... din alt an da' nu conteaza. Te rog daca sti cumva sa ma directionezi catre ceva site-uri unde sa vad ceva poze sa-mi fac o idee despre tuning exterior la passat variant. :?:
|
ANDY_SLC!
am GOLF3 VARIANT 1.9TDI din 95 --75cp stock TIp motor AAZ
Modificari\" -catalizator schimbat -pus kompressor cu asistenta turbina legatura aman2 -pistoane marite si urmeaza niste chesti noi si prima oara incercate.......vom vedea ce o iesi!(sper ca bine ca da multi CP) |
Re: Ce ati modificat la motorul VW-ului vostru?
La un Golf IV 1,9 TDI de 110 CP am pus un cip de putere si s-a dus in 140. Si vreau sa ii mai pun cate ceva dar trebe si bani. Revin cand mai pun ceva pe ea sa va spun.
|
Re: Ce ati modificat la motorul VW-ului vostru?
GOLF IV 1.8T
- Revo 1.4bar Chip - APR 2.5" Turbo Back Exhaust - ABD FMIC - ABD Lower IC Pipe - FORGE 007 DV - Eurosport Oil Cooler - Carbonio CF CAI - ESC N75 Valve - ABD Intake Manifold |
| All times are GMT +2. The time now is 04:20. |
- Copyright 2026 4Tuning