![]() |
Nu Stiu Ce Masina Sa Aleg
Salut sunt nou pe forum(asta e prima mea zi)si vreau sa va cer si eu ajutorul.Vreau sa-mi cumpar masina si nu prea stiu ce sa aleg,idei am( as vrea un Bmw 318-320 pisicuta,de preferabil coupe)dar vrea sa aflu si parerile voastre.Suma maxima pe care o am este de 4.000 de euro.
|
Re: Nu Stiu Ce Masina Sa Aleg
Quote:
|
v-ati dat toti pe pisici ca arata a masina mai noua si e bmw.
te-as sfatuii sa lasi pisicile ca-s un pic ,cam obosite..ai putea sa te uiti de vectra A...eu dupa asa ceva m-as uita undeva la 3-4 mii euro |
Quote:
|
Corect.... Vectra 17 td ....dar la 18 ANI fara catel fara purcel.....BMW in 2 usi...sau Golf...
|
nu stiu daca e cea mai buna alegere motorul 1.7 diesel de pe vectra a.
stiu ca au cam avut probleme, defapt au avut din greu probleme. un 1.6 maxim 1.8 ar fi perfect....sa nu te bagi la motorul de 2 ca deja se schimba distractia in materie de consum |
Si eu tot la un 318 coupe ma gandeam...............dar au cam devenit masini uniforma.....Mi-a mai zis cineva de un nissan 200 sx ,170 cai.....:-??
Opel vectra nu prea imi place si chiar daca au intretinerea mai ieftina(piesele mai ieftina)ai si probleme mai dese cu ele.Imi placea si BMW 320,datorita motorului in 6 cilindri. |
Quote:
|
Quote:
|
@ionut_cluj: cateodata, informatia e doar la un click distanta...
http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M50 De la e21, 320i este numai cu 6 cilindri |
daca vrei neaparat pisica as alege CLAR asta :D :http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...en&tabNumber=1
|
de toyota celica ce ziceti......ma refer la modele mai vechi cele din 1992..1994---116 cai sau gt de 175cai??
|
sincer? daca tot vrei ceva sportiv ia-ti frate pisica si nu vei regreta! gasesti piese / piese tuning muuuuuult mai usor
|
Quote:
parca nu e exprimarea ta..scuze daca gresesc |
de ce man? ce are? mie imi place f f mult pisica! si sunt de acord cu bmw-urile pana in anul 1998 :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |
- Copyright 2026 4Tuning