![]() |
Audi R8 by Wheelsandmore
8 Attachment(s)
Wheelsandmore este un tuner german relativ necunoscut dar specializat in modificarea masinilor sport.
Ultima propunere a lor este un Audi R8 pentru care au dezvoltat o serie de upgrade-uri. Incepand cu motorul V8 de 4.2 litri, cei de la Wheelsandmore au reprogramat ECU si au adaugat un nou sistem de evacuare. Ca rezultat, puterea maxima a crescut cu 37 cai putere, ajungandu-se la un total de 457 cai putere. Pentru a spori manevrabilitatea lui R8, tunerul german a folosit o noua suspensie sport care micsoreaza garda la sol cu 25 mm. Wheelsandmore ofera de asemenea si doua modele diferite de jante si un sistem de franare performant. |
Re: Audi R8 by Wheelsandmore
Mama ce evacuare are...work of art...ce sa mai :X I'm lovin it ;)
|
ce etrier frumos
|
Cred Ca Mam Indragostit:| Cred Ca Da Cred Ca Da:| LoVe Rims :X
|
jantele arata besial.......... si masina .. da daca avea ceva mai multi cai ... ceva ca GT2-ul acela negru by TechArt
|
:X:X:XLoVe Is In The Air:X:X:X
|
Ma simt ca Darius din NFS Carbon cu masina asta!
|
superb arata....
|
asta e mashina mah....cu asta duc yo gunoiul :-"...bestiala mashina...mi-ar fi mila de ea si sa o plimb...cred k m-as uita 1 an intreg si tot as mai gasi ceva nou la ea =p~
|
ce late sunt rotile din spate ..... :X:X:X:X:X:X:X:X
|
arata foarte bine si stock, dar asa e chiar bestiala...insa motorul, cred ca mergea un pic mai fortat...vreo 6-700 de cai asa, ca sa fie in randul lumii :D
|
Da arata demential cu jantele astea .
Se putea totusi ceva mai mult la motor . Oare la motorizarea TDI de 500 CP o sa umble careva sa faca un upgrade de putere ? |
sunt mortale jentile
|
daca ar fi avut mai multi cai ar fi fost super,masina e prea tare cum arata
|
ia uite ma ma..............
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning