![]() |
intrebare
salut, am si eu o nelamurire. as vrea sa imi pun jenti de 16 in loc la cele de tabla de 15, anvelopele sunt de 195 si vreau sa le schimb si pe alea, cu 205! chestia e ca mi`a spus cineva ca, daca in talon scrie ca ai anvelope de 195 si jenti de 15, si tu le schimbi, nu ti`o mai ia la RAR.. :| ati mai auzit de asa ceva? si daca da, ce trebuie facut.. :-s
|
Re: intrebare
da...daca nu le mai ai pe cele originale cand te duci la RAR (adica sa le schimibi pana faci RAR-ul)sau cel putin unele care sa fie cum scrie in talon nu treci RAR-ul ... sau mai exista o varianta dai o "mica atentie" si nu mai trebuie sa schimbi nimic poti sa le lasi pe ale pe 16 cu ce gume vrei tu (daca ti-ai luat pe 16) ;) Numai bine!
|
aha, ms mult! :D
|
Quote:
|
salut,
eu am un toledo recent adus din Germania si are pe ea cauciucuri +jante 205/55/16 pe talon avea scris 195/65/15 Cand am fost la RAR nici nu mau intrebat de ce este diferenta asta si mi-au trecut pe carte ambele valori ,. prima a trecut-o pe cea cu 195 iar la rubrica cu ''sau'' pe cea cu 205 Asa ca stai linistit si nu schimba nimic Eu sunt din Iasi Bafta |
nici nu se uita la rotzi!!
se uita in mare parte la serii sa fie ok! in rest le dai 50 ron si masina e super ok!!! vb. din proprie exp. |
teai gandit cand vei pune gentile acele pe masina ta vei pirde si din puterea masini si vei avea si mai mare consumu la masina ia gandestete si la variata asta
|
Quote:
dar u nu te gandesti ca niste jante mai mari, frumoase...schimba aspectul masinii?...gandeste-te si la varianta asta!:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 22:02. |
- Copyright 2026 4Tuning