![]() |
Clasament EMMA Romania 2008
2 Attachment(s)
Acestea sunt rezultatele obtinute de catre competitorii participanti la cele 3 Etape EMMA din Romania in acest an.
In tabelul al doilea se regasesc primi 2 competitori conform cu rezultatele obtinute, sectiunea SOUND QUALITY, si grupa in care au participat. Conform cu Regulamentul EMMA, acestia se califica automat la Eurofinala! Aceasta va avea loc in Austria, la Wels, in perioada 24-26 Octombrie 2008. |
Re: Clasament EMMA Romania 2008
Daca s-ar si deschide pozele ce bine ar fi :)
|
Quote:
|
Oricum ne agitam ca pepsi-ul in sticla ibereule ca suntem departe de primii doi :)
|
nu stiu clasamentul.
anul asta competitional e ratat din punctul meu de vedere. pt rupt norme contacteaza-ma la anul :) |
2 lucruri : Dupa razboi multi viteji se arata , socoteala din targ nu e aceasi cu aia de acasa :) Cei doi winneri se stiu si fara clasamentul afisat : Marinica si Bogdan :)
|
nu la advanced ma refeream ci la experienced nu stiu clasamentul.
|
2 Attachment(s)
Poate merge la mine!
|
Na ca a mers!
|
Acesta este clasamentul la ora actuala.
Urmeaza sa definitivam ce se va intampla in continuare, ce etape vom mai avea, si stabilirea exacta a Finalei Nationale. Raspunsul verbal de la 4tuning il avem, dar asteptam definitivarea programului si comunicatul oficial. Deja timpul a devenit foarte comprimat si ne creaza probleme. In orice caz, se are in vedere realizarea a cel putin unei noi etape, si a FN. Competitorii cu cele mai bune rezultate, se vor califica in FN. Primii 2 competitori din fiecare categorie din Finala Nationala au posibilitatea de a participa la Eurofinala. |
Asteptam Finalele nationale....sper sa fim anuntati din timp...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning