![]() |
2006 Subaru Impreza WRC2006 Concept
5 Attachment(s)
Engine
Type: Flat-4, Turbocharged (IHI, with WRC regulation 34mm restrictor) Displacement cu in (cc): 121 (1994) Power bhp (kW) at RPM: 300(224) / 5500 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 347(470) / 4000 Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: AP Racing 305mm ventilated discs and 4-pot calipers front and Rear. For asphalt use, front brakes are 366mm ventilated discs with 6-pot water-cooled calipers Tires F-R: n.a. Driveline: All Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: n.a. Weight lb (kg): 2711 (1230) Performance Acceleration 0-62 mph s: depends on setup Top Speed mph (km/h): depends on setup Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. |
noah asta-i primu impreza care-mi place, de la 22B incoace... :)
|
chiar arata bine :wink:
|
she's a beute...sunt curios ce pregateste prodrive pentru 2006...sper sa le rupa gura la totzi...
|
n/a
e misto!!!! sa speram ca ii omoara in wrc!!!!
|
Arata super :shock:
|
este frumoasa masina
dar parca din fatza seamana cu o alta masina |
din fata mi se pare ca arata cu un seat...
in rest arata bine..eleronu' spate o cam strica..da' sunt sigur ca ii sporeste stabilitatea :D |
Arata bine,dar parca e cam joasa pt raliuri :? .
Quote:
|
la design nu am nimic de comentat... chiar arata bine... dar mi se pare cam joasa pentru o masina de raliu :?
|
Re:
[quote=\"Mustang Mach One\"]din fata mi se pare ca arata cu un seat...
intradevar ...seamana cu seat si e asa joasa fiindca cel mai probabil are o suspensie de asfalt. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning