![]() |
golf V sau passat
nu stiu ce sa imi iau din astea 2...vreau motor 1.9 tdi de 105 si respectiv 116 cai parca la passat,din 2004/2005 incoace,cat mai noi pana in 80.000 - 100.000 km....am gasit si aici si in afara golfuri cam pe la 8 mii sau 9 mii de euro la cerintele mele , passat de pe la 14 mii de euro...
acum eu inclin spre golf ,pare a fi mai bun pt ce imi trebuie mie,fac drumuri in afara orasului si imi trebuie ceva cu un consum cat de mic posibil.e vw,deci fiabila.acum astept pareri legate de unde ar fii mai bine sa cumpar,care din modele,daca stiti autohausuri la care sa ma duc la sigur si ca motorizari care e cea mai buna de la golf 1.4 , 1.6 sau 1.9? raport putere/consum... |
Re: golf V sau passat
pai ti-ai raspuns singur la intrebare. de ce sa iti iei passat cand ai nevoie de o masina gen golf v?
|
1.9 zic eu la consum ca e diesel in schimb 1.4 e prea lenes pt o masina de statura unu golf v
|
luam totusi in considerare si passatul pt ca vroiam confort,loc in el, eu sunt mai masiv asa si de obicei imi dau scaunul la maxim in spate...dar golful nu e nici el prea mic in interior,chiar daca pare de afara...
si in caz ca o iau din germania,ce orase stiti pentru niste autohausuri bune?eu stiu de frankfurt pt aia cu autohus.de... |
eu zic ca un passat din 2004 e foarte bun,are un prieten ..bine..e din decembrie 2003 ,1,9tdi are cam 101 cai si pot sa zic ca e o masina foarte buna si din punct de vedere al confortului cat si al consumului si se gaseste pana-n 14000 full option
PS:acu cateva zile a fost la mare si mi-a zis ca a consumat cam 5% ,bine a mers cu 130.. |
eu ziceam de passatul ala nou...2005..golful poate sa fie din 2004 ;)..dar oricum e bine de stiut..incep sa inclin tot mai mult spre golf..acum ramane de vazut de unde sa il iau...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning