![]() |
mazda mx-6 a lui radu din state
5 Attachment(s)
mazda mx-6 v-6 dohc
http://www.cardomain.com/ride/762667 pentru ce am pus pe ea |
e Ok dar de ce ai pus intai body-lit si ai lasat jantele din fabrica? mi se pare ca arata total aiurea asa, IMO.
Mi-a placut pagina ta de cardomain doar ca ma intreb de unde aia 220 cp? E motorul original , de MX-6 V6 sau e altul? Ca daca e ala din fabrica, cu clasicul i/h/e 180 cp la crank e mai realist. |
e misto pacat ca e in state si nu o putem vedea si noi pe strazi 8)
|
raspunsuri la intrebari
1 Attachment(s)
Motorul nu e european ala de 180 si nici american, e JDM import japonia, scoate 200 si un pic fara nimik pe el pe dyno, eu cand am spus 220 e numai estimat cred ca are cu putin daca nu mai mult decat asta.
Comentariul despre jenti, nu imi cumpar pana nu imi pun sistemul twin-turbo pe masina pentru ca nu am bani :).cand o sa termin motoru o sa ma gandesc la estetica mai mult. Chiar daca as fi aduso in romania nu cred ca as putea sa merg pe strazi cu ea, aici deja am lovit de cateva ori si mi sa spart fibra in cateva locuri. |
pai la noi ramai fara spoilere de la intrare in romania!!!sa nu iti imaginezi ca o sa ajungi intrun orash mai mare :twisted:
felicitari pt masina |
Re: raspunsuri la intrebari
Quote:
ce cod motor are motorul JDM si cat te costat swapul? Cand ziceam de jante , ziceam de ce intai bodykit si apoi jante si nu ai luat jante si puneai body kit dupa aia. |
nici in state nu-s drumuri extraordinare...
|
Re: mazda mx-6 a lui radu din state
Masina e tare de tot,dar arata urat cu jantele alea...:?
|
dragutza...felicitari
|
faina masinutza.. si destul de buna ;) Noroc !!!
|
nice 6! definatelly need a set of rims. Imi place body-kit-ul si culoarea.
Cum iti instalezi twin turbo daca ai KL-ZE (motor importat din Japonia de 200cp) ca compresia este cam mare pentru un turbo, let alone two of them. Daca nu vrei sa-ti distrugi motorul ti-as recomanda sa-ti pui un supercharger pe motor and forget about the twin turbo idea. Just my 2 cents canadian though ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning