![]() |
BMW 323i E46
6 Attachment(s)
Asta este masina mea. Am incercat sa fac un styling care nu sare prea tare in ochi, sa fie cat de cat aproape de orignal. Sper sa va placa :)
Exterior: Pachet Aerodinamic M3 E46 (Spoiler fatza, praguri, bara spate, spoiler portbagaj) Toba finala Eisenmann 2x76mm Filtru aer K&N Version2 Discuri frana Zimmermann perforate Lasata cu Eibach Pro Kit 30mm Oglinzi M3 E46 cu Autofold Shadow Grille Folie Geamuri 70% Jante: Breyton Spirit Black 9x19 cu 235/35-19 Dunlop SP9000 Lumini: Halogene M3 E46 cu Philips Xenon HID 6000K Faruri Projector46 cu Cromium Angel Eyes si Xenon 6000K Stopuri LED Facelift BMW E46 Interior: Bord Plasma Liste interior aluminiu Pachet sunet Harman Kardon Sony CDX-M850MP |
imi place mult ...are un aer misterios..totul negru asa 8) .. cred ca ar arata mai bine si cu stopurile de pe spate schimbate ( negre de ex. )
...oricum felcitari :!: |
vot - perfecta
Ce sa zic, se vede ca-i facuta de un pasionat si ca-i de afara Plusuri - jante Breyton - pt connaiseurs :D, designul lor f reusit si in concordanta cu masina, negru cu polished lip arata superb cu,culoarea neagra a masinii - kit m3 chiar daca destul de comun, ramane un clasic pe BMW si arata excelent -stopuri - rosu-alb, f frumos (si sa nu pui altezza c-o strici) -faruri - HID - enough said -arcuri eibach, masina e frumos coborata, nici prea inalta nici prea joasa -lipsa unui eleron gigantic,stickere sau alta desene/luminitze/neone Minusuri - nimic, de fapt ca sa fiu putin carcotas o sa zic ca i-ar sta super cu \"shaved doors\", toate 4 |
e super dar ar trebui niste stopuri negre parerea mea
in rest e super frumoasa :D |
chiar imi place...e finutza...poate se lucreaza ceva mai grav la motor...shi atunci o sa fie super...super...
|
PERFECTA :shock: ai putea totusi sa fie in concordanta cu partea frontala...sa-i pui stopurile pe led alea fumurii :D
|
scuze de dublu post.
Mersi de pareri la toata lumea :) |
2 Attachment(s)
Nu am vrut sa pun masina la poll inainte de a pune stopurile dar nu am rezistat...
Astea urmeaza sa fie montate peste 3 zile :) |
perfecta! noroc ca am stat sa vad ca ti-ai luat si stopuri :)
|
Frumoasa FOCC!!!!!! :P :P :P :P :P
|
sa pui poze si cu stopurile cand sunt puse pe masina
cred ca o sa fie beton :D 8) |
am votat perfecta ...i-ar sta super si cu shaved doors ...
|
Re:
Quote:
Usile le las asa. Nu prea sunt fan de lambo si shaved doors pe BMW, nu stiu de ce...parca merge mai bine la japoneze...e doar o parere :) |
Ai o masina superba :shock: . Felicitari :!:
|
O sa fiu carcotas :evil: si o sa ma intreb dak e a ta .......Ai uitat sa ne spui de oglinzi care se vad ca sunt schimbate , si mi-e greu sa cred ca cineva uita si ultimul surub schimbat de pe masina lui :P :P :P
In rest fff frumoasa !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning