![]() |
Sfaturi tuning logan 1.4, 1000 euro
Cum spune si titlul, am de un an un logan 1.4, si cum a iesit din garantie as vrea sa investesc intr-un tuning pentru performanta (nu doar al motorului). Deci nu ma intereseaza nimic din punct de vedere vizual, vreau doar sa maresc puterea motorului pentru a scapa de multe frustrari care vin odata cu caldura, cand AC-ul imi omoara orice dram de sportivitate a masinii. Bugetul e cam 1000 euro, 1500 maxim. De banii astia ma gandesc ca ar merge un chip-tuning, o evacuare, un filtru sport si eventual si niste cauciucuri mai bune, daca ajung banii. Astept recomandarile voastre, sunt incepator in domeniul tuningului, singurul lucru pe care l-am modificat a fost sistemul audio. Sunt din Bucuresti, si as aprecia daca imi puteti recomanda si un service serios unde sa pot face modificarile fara sa ma jupoaie de bani.
Cam cati cai as putea castiga din modificarile astea? adica ma gandesc daca merita sa investesc banii astia in masina sau mai bine plec o sapt prin grecia... P.S.: vad ca toate topicurile de aici au poze, voi pune si eu dupa ce voi face modificarile, acum, in afara de sistemul audio, masina e 100% stock deci nu e nimic interesant de vazut. |
Re: Sfaturi tuning logan 1.4, 1000 euro
pai cu filtrul sport , toba sport , un chip ajungi undeva la 85cp sigur .. poate chiar mai mult
acum alegi ce vrei .. la toba daca vrei sa te bagi ... acolo sa ajungi macar pana langa catalizator sau vrei sa`l dai si pe ala jos ? insa atunci vor intervenii alte probleme .. pune o suspensie .. cauciucuri .. jenti pe 16(recomandat) pe 17 sau mai mari iti vor distruge mai repede directia. arcurile sport + suspensia parca ajungi undeva la vreo 20 de mil(daca vrei suspensie sport alta exista KW reglabila care e vreo 1000 euro) chipul vreo 3 mil maxim , filtrul sport la vreo 2 mil sa fie ceva cat de cat bun si toba sport .. in functie de preferinta .. oricum de pe toba pana in 5 cp maxim poti castiga baga in ea benzina de calitate si un ulei calumea .. consumabilele le alegi tu ce crezi ca e mai bine |
pai de schimbat as vrea sa schimb multe dar deocamdata nu am buget. ma gandeam acum in prima faza, de 1000-1500 E sa schimb toata evacuarea (sa scap si de catalizator, dar sa o pastrez si pe cea veche cu catalizator ca sa o pun cand fac itp-ul), sa pun un filtru sport si un chip. as vrea niste recomandari pentru astea (firme, preturi, service, etc); cat despre suspensie, momentan ma multumeste cea stock, ma gandesc ca pe viitor, cu ce imi mai ramane acum (daca mai ramane ceva) + ce mai strang eu sa pun niste jante pe 17" cu caucicuri slim, de vara si rotile actuale sa le tin pentru iarna; apoi voi modifica si partea vizuala, as vrea sa imi pun stopuri clare, folie si un body-kit; dar asta poate cam in 1 an, cand o sa am bani destui.
|
bine .. hai ca merge .. pt cip tuning iti recomand obdtuning.ro
daca te joci si cu catalizatorul si tot .. ajungi cred ca la 90cp pentru jante stiu cineva care are pe 17 la 600euro cu tot cu cauciucuri negociabil .. defapt vinde toata masina cu 8000euro .. (logan 1.6 FULL + modificari) iti dau linkul in PM daca te intereseaza + nr de tel la filtru .. eu as zice ca SIMOTA sunt bune .. la astea nu ma pricep gumele daca le schimbi pune de calitate si daca schimbi si suspensia se va vedea o stabilitate remarcabila in curbe la masina |
Pai in principiu ai spus bine ce ai spus.
O evacuare cap-coada fara catalizator + chip + filtru sport (de preferat K&N) ar fi ideale pentru inceput si ai ajunge undeva la ~85 de cai.Nu poti sa te astepti la ceva extraordinar dar cu siguranta se va cunoaste. Spor la treaba! |
K&N nu stiu daca au filtre sport pt dacia logan
|
K&N au filtre sport pentru logan+ suporti de adaptare etc dar pretu e rotund 450lei(parca)...
Cu 1000euro...eu as face asa:) niste cauciucuri mai bune....filtru,o axa sport(300euro) si dai o tura la Master tuner sa iti faca un soft capapil ptr o alta axa, si daca iti mai raman bani o toba sport(sau tot traseu) a si era sa uit un set de arcuri sport(sa nu mai fie barca).....Bafta.... |
mai bine pleci o saptamana in grecia... ;)
|
Quote:
|
eu inca nu am apucat sa fac asa ceva la masina mea ...
am si o dacie berlina dar pe aia doar atat ca`i bag ulei bun si o intretin in rest nu ma prea pricep :) las pe altii sa vb care stiu mai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 13:02. |
- Copyright 2026 4Tuning