![]() |
Machete in lucru - bogdan_cv9
am 2 ferrari f50 unu 1:18 si celalalt 1:24 ....
1:18 (ce-a gri) : - sa o vopsesc negru - sa ii pun leduri la : faruri,stopuri,la motor, in fetele de usi, la jenti , - niste difuzoare mici intre scaune si in fetele de usi ... si o sa incerc sa fac un subwofer (nu stiu daca am scris bine :P ) - sa vopsesc cu negru bordul si fetele de usi - niste jante si sa imi mai vina vre;o ideie ca la ferrari f50 nuprea ai ce sa faci fara poxilina si fara chit (si nu vreau sa fac nimic cu astea la el) 1:24 (ce'a rosie) : acum e facuta cu marckerul ca asa am luat'o de la un baiat ...si vreau pe unde e facuta cu marckerul sa o vopsesc cu negru - sa gasesc niste jante - sa ii vopsesc parbrizul din spate negru :D si nuprea mai am idei .... mai ziceti si voi ce as putea face :D sunt primele masinute :D de care ma apuc :)) :D o sa pun si niste poze cat de curand |
Re: Macheta in lucru ::BUJICA::
https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/68513-trusa-machetistului/page-2.html <<==astea sunt pozele ...nu le mai gasesc in PS si mi'am amintit ca le'am pus acolo :D
|
le'am vopsit cat de curand o sa apara niste poze...dar dezmebrate ca mai am de lucrat.....dar vad ca nimeni ma baga in seama ....
si spuneti'mi si mie motoru ista daca e cv de el pt o macheta 1:18 sau daca 1:24 :D AICI 1) Te rog lasa messengerismele! 2) Ascunde data viitoare siteurile! Daca nu stii cum, intreaba! 3)Foloseste functia EDIT! Multumesc! |
Quote:
Astept sa vad ce iese! |
Quote:
|
Eu te intreb un lucru: tu ai de gand sa-l pui pe o macheta care nu e prevazuta cu sistem R/C?
Mai bine cumperi una R/C! Ca sa adaptezi o sa fie nevoie sa renunti la interior, (o sa arate oribil)+ chinul pe care trebuie sa-l suporti cand faci circuitele + cumpararea unui sistem de comanda adecvat.... Deci.....;) LE: La 14 ani cred ca stii de semnele de punctuatie, nu? Foloseste-le! |
Quote:
LE: La 14 ani cred ca stii de semnele de punctuatie, nu? Foloseste-le! ma lasi!!!:???: |
Quote:
2=> am uitat:cry: 3=> o s-o folosesc ;) scuze :D |
Quote:
|
...ok
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning