![]() |
BMW E46
9 Attachment(s)
BMW E46 318i decembrie 99 - 126 000 km
- climatronic - computer de bord - xenon original - comenzi pe volan - pilot automat - scaune reglabile pe inaltime si lombar - oglinzi electrice incalzite heliomate - comenzi pe volan - telefon - geamuri electrice fata - 6 airbaguri - ABS/ASC - DVD Clarion indash 7.2" - statie JBL+Woofer Magnat XTC90 - jante pe 18" + anvelope noi GoodYear eagle F1 225/45/R18 - folie Lummar omologata - angel eyes - stopuri pe led - finala inox Borla - bodykit schimbat complet - embleme carbon look - eleron tip M - alarma Viper cu pager - accept orice test, garantez functionalitatea impecabila a masinii - ITP valabil pana in 2013 Pret: 5.800 Euro - in aceasi bani se dau toate accesoriile originale (spate, stopuri, casetofon original, jante de tabla cu anvelope de iarna) Tel. 0723.524.587 Mess. serbyrl |
Re: BMW E46
Quote:
|
wooow, masina asta inca nu s-a vandut? lasa pretul ala...daca o dadeai acum 3 ani pe 6500 pe care ti-i oferisem erai baiat destept, nu stateai cu banii blocati 5 ani si iti luai pe ea mult mai mult decat poti sa visezi in momentul asta! bafta la vanzare si nu mai sterge posturile ca zice lumea ca are masina bube...
|
Salut,
Eh.. daca nu eram hotarat sa o vand :)) si acum sunt in cumpana.. Posturile rugam sa fie sterse ca sa ramana anuntul pe prima pagina a topicului, nu ca ar avea bube.. defapt tu stiu ca ai si vazut-o. :D |
salut! inca nu am primit un raspuns. multumesc!
|
Salut,
Scuze, nu observasem postul. Din pacate nu prea as fi interesat de schimb cu Audiul, eventual cu o Skoda, VW ce se poate vinde mai usor sau care poate face obiectul de interes unui prieten de-al meu. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning