![]() |
cabluri amplificator
cam de cat sa bag cablul pentru rem din headunit pana in amplificator... sau e de ajuns cablul ala subtirel care este pe cablu de semnal?
|
E suficient,lasa-l pe ala.E doar o comanda.
|
Atunci este perfect...atunci sa mi le termin pe restu...cutia de siguranta pe plus... thx for help!
|
Mie mi s-a intamplat sa mi se arda acel remote dintre rca-uri. Mi-am cumparat apoi un kit audiocomp de la audison si acolo exista un fir de remote separat ceva mai gros. Oricum eu nu ma asteptam sa mi se arda si am trecut prin ceva emotii pana am gasit problema.
|
Mie mi s-a intamplat sa mi se arda acel remote dintre rca-uri. Mi-am cumparat apoi un kit audiocomp de la audison si acolo exista un fir de remote separat ceva mai gros. Oricum eu nu ma asteptam sa mi se arda si am trecut prin ceva emotii pana am gasit problema.
|
Ce anume s-a ars ???
|
Re:
Quote:
|
Cred ca asta a vrut sa spuna.
|
E aproape imposibil sa se arda. E o tensiune de comanda. 12 V si sub 1 A. Merge si o lita din aia subtire. Izolata sa fie. Important este sa nu fie torsionat sau sub tensiune mecanica. Dar asta e valabil la orice cablu. Indiferent de marca sau model, poate sa cedeze. Si referitor la RCA-urile cu cablul de remote incorporat, eu nu stiu nici un model de interconect serios cu remote-ul atasat. Remote-ul trasat pe langa celelalte cabluri de curent. Semnalul separat, cat mai departe de primele. Daca traseul principal de alimentare e tras pe sub masina, restul e simplu. Remote-ul se pierde usor in peisaj. :wink:
|
Mda, de ars e clar ca nu prea avea cum. Probabil fiind mai subtire s-a intrerupt pe undeva ! Ai luat cablul la verificat sa vezi daca nu era sectionat/strangulat pe undeva ?
|
Mi-am cumparat audisoane si le-am aruncat pe celelalte. Oricum week-end-ul trecut mi-au furat cd-ul si toata investitia mea s-a dus pe apa sambetei. Acu regret ca am bagat 1000 de euro in muzica
|
Ne pare rau sa auzim asa ceva. Ce CD era ?
|
sony m9900
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning