Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Xenon pe SuperNova... Unde gasesc adaptori pt bec (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/84887-xenon-supernova-gasesc-adaptori-pt-bec.html)

Bogyciu 19-07-08 09:56

Xenon pe SuperNova... Unde gasesc adaptori pt bec

Salz, vreau si eu xenon pe SN mea dar nu gasesc nicaieri adaptori pt bec, de la modelul vechi de H4 la modelul nou. A vazut cineva pe undeva pe vre-un site? Si-a pus cineva xenon pe Nova, cum a rezolvat problema soclurilor diferite... Poate am noroc si stie cineva... Numai bine

serban_pc 19-07-08 10:03

Re: Xenon pe SuperNova... Unde gasesc adaptori pt bec

Nu-ti trebuie nici un adaptor. Pur si simplu iei un kit de H4 xenon sau H4 bixenon si il montezi.
Cauta-ma pe mess :serban_pc si te pot ajuta cu un astfel de kit.

valib 19-07-08 18:50

adaptor de la h4 cu 3 picioare, la h4 fara picioare, teoretic poti gasi in aproape orice magazin de piese auto. Costa 4lei parca, e din plastic semi-transparent.

Bogyciu 19-07-08 20:17

Am gasit pe un site la 0.5 lei bucata dar in magazine nicaieri... Mai cautam...

angorik 03-11-10 13:27

salut am o supernova si as vrea sa stiu daca se merita intradevar sa ii pun xenon?

B.81.WGX 13-11-10 19:27

Quote:

Originally Posted by angorik (Post 3781326)
salut am o supernova si as vrea sa stiu daca se merita intradevar sa ii pun xenon?

xenon fara lupa. never. iti iei doua bucati de lupe pentru bixenon, sticla clara la faruri, oglinda veche indepartata, mutate pozitii in lampile de semnalizare si in rest kitul de xenon sau bixenon

angorik 14-11-10 17:36

Quote:

Originally Posted by B.81.WGX (Post 3809762)
xenon fara lupa. never. iti iei doua bucati de lupe pentru bixenon, sticla clara la faruri, oglinda veche indepartata, mutate pozitii in lampile de semnalizare si in rest kitul de xenon sau bixenon

asta am si facut pana la urma si se vede belea acum nu stiu ce becuri sa ii pun de 4300 sau 6000:-??

B.81.WGX 15-11-10 06:59

Quote:

Originally Posted by angorik (Post 3811741)
asta am si facut pana la urma si se vede belea acum nu stiu ce becuri sa ii pun de 4300 sau 6000:-??

depinde de intensitatea luminoasa dorita. cu cat este mai mare numarul de K cu atat lumineaza mai puternic, mai alb

angorik 15-11-10 14:53

Quote:

Originally Posted by B.81.WGX (Post 3813144)
depinde de intensitatea luminoasa dorita. cu cat este mai mare numarul de K cu atat lumineaza mai puternic, mai alb

am acum pe ele becuri de 4300 dar trebuie sa schimb unul dintre becuri ca nu prea mai functioneaza corect(cand se aprinde cand nu..:D),becurile de 4300 pe moment se vad albe dar dupa cateva minute isi schimba tenta spre una galbuie cred ca o sa imi iau un set de 6000k

B.81.WGX 15-11-10 18:24

sa vad poze , sa se calmeze si inimioara mea ca ma bate gandul sa imi pun si eu asa ceva, dar dupa anul nou. momentan imi strang bani sa ii repar motorul si tablaria
si apoi restul de lucruoare marunte :)

angorik 15-11-10 18:37

Quote:

Originally Posted by B.81.WGX (Post 3814831)
sa vad poze , sa se calmeze si inimioara mea ca ma bate gandul sa imi pun si eu asa ceva, dar dupa anul nou. momentan imi strang bani sa ii repar motorul si tablaria
si apoi restul de lucruoare marunte :)

acum nu am poze cu farurile cum lumineaza dar cand o sa ajung acasa ii fac si iti pun acum sunt la facultate....

All times are GMT +2. The time now is 18:06.

- Copyright 2026 4Tuning