![]() |
FILM - 1 an de Midnight RACERS !
Vizionare placuta :P
: Astept pareri ! : :? |
E tot filmul ;) cap-coada .. ;)
doar ca e comprimat ;) nu de alta dar cineva credea ca e doar o parte .. gresit ;) |
Re:
Quote:
sau mai era si altcineva? :D |
Baietzi a fost superb.... daca mai continua in 10 minute .... cred ca imi dadeau lacrimile :D Bafta!
|
Absolut SUPERB, ce imi place cel mai mult e partea de inceput, cerculete, burnouturi noaptea... si la sfarsit, prezentare membri, masini...
Intr-adevar, niste clipe de neuitat :cry: |
impresionant! bravo Midnight Racers!
|
bravo MR...
de fiecare data MR a facut o figura buna... nush de ce in ultima parte cand se succedau pozele mi s-a facut asa pielea de gaina pe mine dar habar nu am de ce... intradevar o frumusetze de film...si sper ca ultimul cadru sa se adevereasca...cu VA URMA :wink: |
iti GARANTEZ ca urmatorul ... va fii si mai bomba ;)
acum ... IL ROG FRUMOS DE TOT PE CEL/CEA CARE A VOTAT \"DE 2 LEI...\" SA AIBA CURAJUL SA SPUNA \"DA , EU AM VOTAT \" SI SA-MI DEA CATEVA ARGUMENTE PTR CARE FILMUL ESTE DE 2 LEI .. IN CONCLUZIE .. CHESTIA LA CARE AM LUCRAT NOPTI INTREGI E DECACAO .. HAI NU ARGUMENTE ... UN SINGUR ARGUMENT ... ;) MERSI ANTICIPAT |
lasa-l santos nu iti bate capul cu el, cine stie ce paduche este!!!!!
poate mintea lui valoreaza atat, mai stii??:D:D:D filmul este belea de belea, felicitari pt film! bravo!!!! |
nu frate ..
sa aiba cojones ..si sa zica ... sa recunoasca ..nu de alta :) :lol: dar vreau sa.. vad unde am gresit ..ca data viitoare sa nu mai gresesc ;) eu banuiesc asa.. cam cine a votat :) |
re
t iubesc fiule(santosule)
|
esti mandru de mine tata ? :P
|
Re:
Quote:
|
offf tre sa ti-o prezint pe monica , fata caruia ii esti socru :lol: :lol:
sa-mi zici daca are euro 3 .. =)) vbim noi ... :P oricum .. shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhht ca acum .. vede boieru MICHAEL filmu` .... astept comentarii boiere .. ;) :D |
Filmul a iesit super, cel care a votat de 2 lei cred ca e vreun invidios, asta e mai exista si din astia. Keep up the good work :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning