![]() |
modific iluminare bord,interior
Persoana fizica modific la cerere culoarea bordului sau culoarea intregului interior (bloc de lumini , reglaj electric oglinzi , butoanele pt geamuri electrice ,trapa , panou de climatizare, etc.)
Pot pune orice culoare este disponibila din leduri (alb, rosu , galben, albastru, verde,etc.) Cine nu este din suceava si vrea aceste modificari demonteaza sigur bordul si ce mai vrea modificat si mi le trimite prin posta sau curierat rapid eu le fac si le trimit inapoi cu plata prin ramburs. Daca sunteti din suceava stabilim un loc unde ne intalnim (de preferat in apropierea casei mele), demontez eu personal bordul , climatizare , etc , le modific si le montez inapoi. Ma gasiti 24 din 24 la numarul de telefon 0746154149 Sau pe YM la terente_sv_101 Cu stima Gafincu adrian Pot face aceste modificari la masini din grupul VAG (opel , BMW , mercedes , audi) si nu numai (dacia logan , etc.) |
Re: modific iluminare bord,interior
1 Attachment(s)
una din lucrarile mele pt un vw corrado.
Dupa cum se vede si in poza bordul este albastru cu rosu iar restul butoanelor sunt rosii , gen golf 4 ,passat b5 ,bora Va astept cu comenzi la nr de telefon 0746154149 sau la YM terente_sv_101 |
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning