![]() |
Bmw e46 - 316i
5 Attachment(s)
EURO 3; CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 6 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;
MASINA RULEAZA IMPECABIL, RECENT ADUSA DIN GERMANIA STARE TEHNICA SI OPTICA FOARTE BUNA . MAI MULTE DETALII LA TELEFON Pretul afisat include vama si TVA. Taxa de mediu:683 E considerand norma de poluare EURO 3, emisie CO2 150g/km, prima inmatriculare 8/1999 PRET : 6400 EURO TEL : 0762.309.122 |
Re: Bmw e46 - 316i
schimbi cu un fiat panda cu diferenta din partea mea?e an 2005 aer,geamuri,servo city model dinamic...ala cel mai dotat...e si aiai la bazar
|
motorul este de 1900cm? si ce nr. de km are? accepti variante cu un megane2 din 2005?
|
Motorul e de 1.6 cred (316). Dar mie unu mi se pare cam suspect de ieftina :D
|
nu e suspect de ieftina ci doar are un pret corect...
316 318 si unele 320 au motoare de 1895 cmc |
da si mie mi se pare un pret corect, tinand cont ca au scazut preturile in ultima vreme. Am mai vazut vreo 2-3 cel putin cu un pret asemanator, pret care acum o luna era de pe la 8000 in sus.
|
Pretul este unul cat se poate de corect , nu fac bisnita cu masini sa iau din germania pe 5-6 mii sa dau aici pe 7-8 mii cum se practica .
Vreau sa o vand pentru a-mi cumpara altceva cat despre pret ca e prea mic sincer nu ma supar daca imi dati mai mult . Masina e trecuta prin rar are autentificarea facuta , carte romania etc si o mai bag in rar odata pentru cine vrea sa o cumpere . La varianta cu panda nu prea ma incanta cat despre megane 2 da-mi pm si spune-mi in ce bani calculezi masina ta . PS : Ar trebui startat un topic pentru egalizarea preturilor la masini mai ales la vechituri cum cer unii pe cate un e36 de germania cate 4k etc etc cat despre masinile de generatie mai noua sfatul meu este simplu "Germania" ... nu mai scoateti bani din buzunar pentru "jmecheria" samsarilor |
Motorul este intradevar de 1.9 Litri dar masina e 316 ... e vorba doar de soft .
|
Ma intreb, oare cu cati cai i se poate creste puterea printr-un cip tuning la masinuta asta... stie careva?
Mi se pare un pret foarte bun si foarte corect, iar aspectul ei este jos palaria avand in vedere anul fabricatiei, poate mai poti pune o poza cu consola centrala.. Bafta |
nu prea se vede xenon-ul....
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci in consecinta ... are xenon aftermarket DAR ARE !!!
|
Quote:
e intradevar un pret corect ..nu are rost sa ridici oameni la cer sa ceara dupaia cate 8000 pe un 316 din 99 sau 2000... la clasa ei are un pret normal,poate ti se pare proprietarul suspect de corect .. up si din partea mea... |
io zic sa ajunga asa din 99 la vreo 2000 de euro ca un matiz ! ca deh...ce diferenta e intre ele?:):shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:25. |
- Copyright 2026 4Tuning