Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   Accident teribil cu un SLR McLaren (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/84804-accident-teribil-slr-mclaren.html)

boy_wonder 18-07-08 11:46

Accident teribil cu un SLR McLaren

7 Attachment(s)
Conform ultimelor stiri, acest accident s-a intamplat in Qatar in jurul zilei de 15 iulie, soferul de 22 ani pierzand controlul bolidului sau, un Mercedes-Benz SLR McLaren. Inca nu se stie daca tanarul a supravietuit accidentului, dar este greu de crezut acest lucru. Dupa cum se poate observa in aceste fotografii, SLR-ul a fost facut praf si pulbere.

RUDY20140TDI 18-07-08 11:55

Re: Accident teribil cu un SLR McLaren

Saracul SLR .
Vedeti ca banii nu aduc intotdeauna fericirea !

acidutzzu 18-07-08 11:55

sunt inconstienti... daca a ajuns SLRu asa oare ce viteza avea?!

SKR* 18-07-08 11:56

hmm nu vad niciun copac pe acolo...s o fi lovit de vreo broasca testoasa?

sid_jon 18-07-08 11:56

daaaaaaaaaaaaamn !!! ....e cel mai adevarat crash test pt Mecedes !!!....arabii in loc de avioane mai nou sunt kamikaze pe bolizii lor stradali ;)

oldtudorhand 18-07-08 12:00

Cred ca a pierdut controlul la 300+km/h si s-a rasturnat de vreo 40 de ori, altcumva nu imi explic cum a putut sa ajunga masina in halul ala!!:headache::nosebleed

cristiano304 18-07-08 12:02

pfffffff praff si pulbere cared k o zburat....22 de ani nu i so uscat cerneala pa permiss:D

nitro_XII 18-07-08 12:09

SLR e construit astfel incat la impact sa se dezintegreze absorbind astfel energia de impact. Constructia este asemanatoarea masinilor din Formula 1, din care la impact nu mai ramande decat celula de siguranta. Daca ar fi fost tare caroseria socul s-ar fi disipat mai tare in corpul soferului. Asa, dupa cum se poate vedea din poze din masina nu a mai ramas decat habitaclul care dupa parerea mea este destul de intreg. E posibil ca soferul sa fi scapat cu viata, dar nu fara nicio rana.

Brian 18-07-08 12:15

Quote:

22-year-old male in a Mercedes McLaren SLR lost control of the vehicle and died in the resulting catastrophic crash.
Asta am gasit pe niste site`uri din afara.. acum nu se stie sigur.. dar.. e incredibil in ce hal a ajuns..

Dr3adLorD 18-07-08 12:28

si eu sunt de parere k soferul a scapat cu viatza pentru k celula de siguranta e intreaga dupa parerea mea. oricum nu vreau sa stiu ce senzatie a avut in momentul dezintegrarii masinii.

L4uR 18-07-08 12:40

deci din masina asta nu mai poti recupera nimic:)....pe cand din altele mai ramaneai cu un surub ....o husa de scaun sau alte chestii marunte:)

steffan 18-07-08 12:53

este sigur k a avut peste 300 km/h dar dupa cum se vede celula de siguranta e destul de intreaga, e posibil sa fi supravietuit

DiavoLLo 18-07-08 12:57

nu se stie....

PaRaDoX 18-07-08 13:00

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 1651782)
hmm nu vad niciun copac pe acolo...s o fi lovit de vreo broasca testoasa?

NU nu. A incercat sa ocoleasca broscuta si a pierdut controlul "BOLIDULUI" :shock::shock::shock:. :)))

Daca a trait sau nu, numai Dumnezeu poate sti aaaaa sau Alah. Unu din ei...

Suzy_01 18-07-08 13:01

Am gasit scris pe un site din afara :
"Details are sketchy, but sometime during the morning of July 15th, a 22-year-old male in a Mercedes McLaren SLR lost control of the vehicle and died in the resulting catastrophic crash. The massive debris field scattered across the Qatari desert suggests the car was traveling at very high speed, rendering any amount of carbon-fiber protection useless."

All times are GMT +2. The time now is 10:38.

- Copyright 2026 4Tuning