![]() |
SuperNova din Bistrita
De ceva vreme m-am apucat si eu de lucru de masina
Exterior: Spoler fata, praguri false, prelungire spoile spate, pleope, jante pe 14 Audio:Head-unit SOny, Difuzoare SAL WRC, Statie Magnat, Subwoofer Ground Zero Tehnic: admisie de aer sport FK&Pipercross, Evacuare sport cu finala Borla. Planuri de viitor: Cip-tuning cam in 2-3 sapt,folie, coborare garda la sol, scaune sport , si ceva pe la sisitemul audio |
Re: SuperNova din Bistrita
4 Attachment(s)
si cateva poze
|
Sal unde ai facut rost de prelungitoarele de spoilere?
Si cat au costat? ] Mersi |
Super .....bafta la modificari :D
|
Ingrijita masina;) dar parerea mea ar fi sa vopsesti plasa din bara fata cu negru! Cred ca ar da mult mai bine.
Bafta! |
cum stai cu cip-ul, daca l-ai pus zi-ne care e diferenta la condus
ps am vazut masina pe aeroportul din Baia Mare arata f bine Bafta la tot ce-i mai faci. |
Quote:
|
Am facut si remaparea masina se comporta f bine
75-82 Cp 112-127 Nm Limitarea turatie 6500 |
unde ai făcut remaparea si la ce preţ ?
|
Odbtuning sau DimSport pretul este de 150 E
Vad ca esti din Satu Mare cred ca aveti reprezentat si acolo www.obdtuning.ro www.dimsport.ro |
apropo emil_b ai fost la baia mare?
daca da cum a mers masina? |
am fost dar am stat doar cateva ore, ti-am vazut masina dar numai oprita:cry:, nu erai pe langa ea ca te salutam. Eu am fost cu nevasta si fetita de 4 ani asa ca nu m-am putut apropia cu masina de aeroport din cauza fetelor :lol:
a ta cum a mers nu ai ceva filmulet ? |
Prima tura am plecat prost, nu am fost atent la semafor.
A doua tura a fost OK, masina s-a comportat excelent, am luat locul 4. Sincer ma asteptam la un timp mai bun fata de cel din mai, dar din ce am discutat si cu alti drumurile oe care le-am facut vara asta adica umblat pe drum de tara, a cam uzat bucsaraia si am pierdut ceva din puterea transmisa la roti Acum urmeaza sa o bag in lucru sa ma apuc de schimbat pe ea una alta (bucse, garnitura de chiuloasa, telescoape spate) Din pacate nu am nici un filmulet pt ca un prieten din graba a uitat camera acasa |
si eu am veni tarziu ca a trebuit sa-mi car toata echipa dar asta e poate ne vedem in la anu in Satu Mare sau Baia Mare, da eu nu cred sa ajung sa-mi pregatesc saolenza ca sa faca fata cu brio, eventual daca-s fara nevasta ma inscriu numa pentru distractie :D
spor la treaba si sa ne tii la curent cu ce-i mai faci, oricum masina arata bine |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning