![]() |
Raliu de amatori pe cartodrom in Cluj!!!
In data de 8-9octombrie este un raliu de amatori cu masinile organizatorilor (dacii si oltcituri pregatite pt curse). Trebuie decat sa ai minim un an pt cat. B si un aviz de la medic in care esti sanatos!!! Taxa de inscriere este de 100lei RON pt 2 zile de concurs. Ce ziceti? merem sa ne dam? O sa va ofer mai multe informatii cand o sa aflu!!!
|
bah lamule din punctul meu de vedere mergem.....dar n-am cu ce sa ma dau!dar daca e de mers...stii ce eu merg!
la d'astea nu zic nu!.....si merg chiar cu oltcit-ul...stii tu ca pe vremuri! |
mai pitic....nu trebuie sa ai masina cu ce sa te dai...ca itzi ofera organizatori masina....asa ca poti sa bagi piciorul in masinile lor si sa nu itzi para rau daca o lovesti!!!! Eu deja sunt in Cluj...putetzi sa veniti aici macar sa vedetzi daca nu vreti sa va datzi cu masinile altora...cu cazarea rezolvam noi cumva...poate va rezolv eu!!!
|
Salut lamule. Si daca venim, avem certitudine ca o sa ne dam, adica o sa avem si noi loc?
Sa ne dai mai multe detalii. COSMIN JGR sunt |
Lam-ule faci tu destea cu cazarea ? nu te credeam in stare :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
pai tu crezi ca am eu hotel? rezolv si eu catziva prieteni, pe restul ii rezolv cu bani putini!!! dar pt tine ca esti mai mult ironic ...esti liber sa te descurci daca vii...pot sa te ajut sa itzi arat orasul :) :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|