Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Raliu de amatori pe cartodrom in Cluj!!! (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/8471-raliu-amatori-cartodrom-cluj.html)

lam 28-09-05 21:13

Raliu de amatori pe cartodrom in Cluj!!!

In data de 8-9octombrie este un raliu de amatori cu masinile organizatorilor (dacii si oltcituri pregatite pt curse). Trebuie decat sa ai minim un an pt cat. B si un aviz de la medic in care esti sanatos!!! Taxa de inscriere este de 100lei RON pt 2 zile de concurs. Ce ziceti? merem sa ne dam? O sa va ofer mai multe informatii cand o sa aflu!!!

dj16xxs 28-09-05 23:07

bah lamule din punctul meu de vedere mergem.....dar n-am cu ce sa ma dau!dar daca e de mers...stii ce eu merg!
la d'astea nu zic nu!.....si merg chiar cu oltcit-ul...stii tu ca pe vremuri!

lam 29-09-05 00:58

mai pitic....nu trebuie sa ai masina cu ce sa te dai...ca itzi ofera organizatori masina....asa ca poti sa bagi piciorul in masinile lor si sa nu itzi para rau daca o lovesti!!!! Eu deja sunt in Cluj...putetzi sa veniti aici macar sa vedetzi daca nu vreti sa va datzi cu masinile altora...cu cazarea rezolvam noi cumva...poate va rezolv eu!!!

NSL_Cosmin 29-09-05 09:12

Salut lamule. Si daca venim, avem certitudine ca o sa ne dam, adica o sa avem si noi loc?
Sa ne dai mai multe detalii.
COSMIN JGR sunt

FLAu 29-09-05 23:29

Lam-ule faci tu destea cu cazarea ? nu te credeam in stare :lol: :lol:

lam 30-09-05 00:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Cosmin\"
Salut lamule. Si daca venim, avem certitudine ca o sa ne dam, adica o sa avem si noi loc?
Sa ne dai mai multe detalii.
COSMIN JGR sunt

pai din moment ce va inscrieti din timp avetzi sigur un loc sa va datzi!! eu o sa ma inscriu sambata...si va spun atunci cum sta treaba!!

lam 30-09-05 00:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"FLAu\"

pai tu crezi ca am eu hotel? rezolv si eu catziva prieteni, pe restul ii rezolv cu bani putini!!! dar pt tine ca esti mai mult ironic ...esti liber sa te descurci daca vii...pot sa te ajut sa itzi arat orasul :) :wink:

DanielSRE 30-09-05 23:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lam\"
Quote:

dar pt tine ca esti mai mult ironic ...esti liber sa te descurci daca vii...pot sa te ajut sa itzi arat orasul :) :wink:

grig u nu sti ca flavi e mereu pus pe glume...ce naiba nu`l sti.

FLAu 30-09-05 23:55

Re:

Quote:

pai tu crezi ca am eu hotel? rezolv si eu catziva prieteni, pe restul ii rezolv cu bani putini!!! dar pt tine ca esti mai mult ironic ...esti liber sa te descurci daca vii...pot sa te ajut sa itzi arat orasul :) :wink:

pai io de aia si vin sa vad orasul si ma gandeam ca ma costa m,ai ieftin daca merg cu tine pe strada .si sa nu uitam daca esti asa de bun ca de banii aia de acum cativa ani pot sa stau la cel mai bun hotel de la cluj sa o lasam moarta sa nu ne mai aducem aminte

lam 01-10-05 02:52

Re:

Quote:

Quote:

pai io de aia si vin sa vad orasul si ma gandeam ca ma costa m,ai ieftin daca merg cu tine pe strada .si sa nu uitam daca esti asa de bun ca de banii aia de acum cativa ani pot sa stau la cel mai bun hotel de la cluj sa o lasam moarta sa nu ne mai aducem aminte

du-te bah si impusca-te ca nici nu ma intereseaza de tine..ca oricum tu esti paralel cu sportul asta. Esti subiect inchis pt mine.

FLAu 03-10-05 18:17

Re:

Quote:

du-te bah si impusca-te ca nici nu ma intereseaza de tine..ca oricum tu esti paralel cu sportul asta. Esti subiect inchis pt mine.

M-ai lasat fara cuvinte la faza asta ce sa ma fac ...tu esthi cel mai bun la sportu asta dar ar vrea si io sa ma inveti cum sa fac sa am habar ca sunt tare curios. :roll:Cat ma costa sa ma inveti?NO CEAU :lol:

rik 14-10-05 14:56

Sunteti varza amandoi!!!

FLAu 14-10-05 15:26

:lol: :lol: :lol: :lol: ai fost tare aici :lol: :lol: varza e cine stiu io

All times are GMT +2. The time now is 17:05.

- Copyright 2026 4Tuning