![]() |
MODIFICATA!! o sa va placa-astept rasp si parerile voastre
3 Attachment(s)
|
wwwooowww!!!! :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :dance: :dance: :dance: :joy: :joy: ..super!!HONDA CIVIC RULZZ!!
|
sa fie o honda??????????????????????????
|
sa fie chiar o honda civic!!! woow!! :dance: :dance:
|
Diutza's 1st message :)
PS: chiar e o Honda Civic Type R... si chiar una frumoasa. |
pe afara e misto...atrage atentia...dar inauntru nu trebuia sa faca asta...de acolo deja m-a pierdut de \"client\"
|
inafara mi se pare superba , insa in interior e mult prea exagerata zic eu...
|
:P :P hahahha ... ganditi-va ba si voi ce impresie ii faci la una care o cari cu masina aia ... de curios ... cum arata bancheta din spate?
|
Parca am fi in startrek...Mie sincer nu imi place....probabil ca a costat o caruta de bani aceasta modificare...dar interiorul lasa de dorit (pt mine cel putin)...am mai vazut masina asta pe site...
Parerea mea...hâc :drunk: |
:D
Interiorul zici ca e din STAR WORS !
Exteriorull e misto ! |
e showcar-ul de la Alpine
|
baieti...nu stiu....nava spatiala k-n filmele sf.....bestial...asta inseamna viitoru' auto fratilor....joaca cu materialele si cu culorile....se poate orice!
|
Bah, Honda.... ca Honda.... Dar masina asta e cam un mare fel de kitsch nene, parca e nava de siguranta de la USS Enterprise...
|
special a fost facuta asa de extravagant....si culorile alea din interior tot special au fost alese ca puteau sa puna si verde in picatele rox...asta e...asa a vrut alpine..
|
SORCOVA !!!! :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:02. |
- Copyright 2026 4Tuning