![]() |
Opel Astra F
Poze in ACEST thread: https://forum.4tuning.ro/208-zona-comerciala-timisoara-bazar-servicii-talcioc/84586-vand-opel-astra-tunata.html
Opel Astra F Caravan, 1994, culoare albastru metal - mica Motor 2L 8v OHC, 116 CP (motor schimbat), EURO2 in brief Filtru de aer sport Evacuare complet modificata, din inox (intermediara + finala) Jante 16" (ceva zgarieturi pe partea dreapta, se pot remedia de mine) Distantiere roti 2X20mm spate, 2X10mm fata Suspensie sport Weitec, garada la sol coborata Cauciucuri Marangoni Zeta 195 / 45 / R16 in stare ff buna Geamuri fumurii spate+luneta Trapa manuala, nu curge, fumurie Scaune sport FK Hamuri (centuri) sport Schroth montate in sasiu Nuca schimator metalica Volan sport + manson Neoane in interior la picioare sofer + pasager - actualmente decuplate DVD cu display LCD JVC KD-AVX1 (se pot vedea filme direct pe display), mp3, wma etc, cu telecomanda CD-changer cu magazie 12 discuri Bord (kilometraj) digital cu LED color, de pe Kadett GSI Amplificator Magnat Subwoofer Magnat 250 / 500 W Difuzoare Kenwood in spate, difuzoare Sony X-Plod in usile din fata Kit 1 stergator parbriz Bonrath Lada cu bass si difuzoare + bar pe sine (da, BAR) construit in portbagaj Spoiler fata |
Re: Opel Astra F tunata
Am uitat sa specific: pret 3000 euro, taxa e 460
Accept si unele variante, pot pastra jentile, muzica etc |
schimb cu o pisik din 92 318,inmatriculata pe bulgaria
|
Nu doresc, imi pare rau. Cred ca m-am exprimat eu gresit, ce am vrut sa spun legat de oferte e ca accept sa o dau cu jenti de tabla sau alte jenti, sa scot dvd plyer-ul si magazia din ea etc pentru un pret mai mic.
Anuntul e inca valabil. |
Bump! Pret nou 2600 de euro. Azi vin numerele rosii, RAR e programat in 3 decembrie. Exista si hartia ce atesta ca e euro 2, deci toate bune.
Si, ea sa uit: stickerele de pe margini au fost scoase, culoarea e mai uniforma asa. |
Inca este de vanzare. A primit o baterie noua de 80 de amperi si jumatate din taxele de inmatriculare (RAR, comisoane) sunt platite (aprox. 400 de lei)
Nimeni, nimic ? :lol: |
Alte poze cu masina la exterior ai?nr rosii de cate ori a avut?
|
Am sa fac cat de curand cateva si le postez aici. Numere rosii am avut o singura data, urmatoarele sunt programate pe 14 noiembrie, iar pe 3 decembrie e programat RAR.
Stickerele de pe laterale au disparut intre timp, asa sa iti faci o idee. |
Update la pret: 2300 euro, sau 2000 cu alte roti (de tabla, cu cauciucuri de iarna in stare buna)
0721896589 |
Nou: masina este inmatriculata, are taxa platita, talon etc, asigurarea e valabila inca vreo 4 luni. Pret 3000 euro, negociabil. Tel 0721896589
|
Up!
Maisna este inca de vanzare. Ma grabesc si sunt dispus sa scad mult din pret. Repet: telescoape, evacuare, scaune, spoiler, volan, centuri toate sunt sport. Folii, muzica, DVD, jante la aspect. Masina este inmatriculata, toate taxele platite, totul este in regula. Cer 2300 de euro, cea mai buna oferta o ia. Raspund la tel 0721896589 |
Re: Opel Astra F
Update la pret: 2000 euro.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:41. |
- Copyright 2026 4Tuning