![]() |
CJ02VDV vaduva vesela
Acum vreau sa ma apuc si eu sa modific putin masina, sa arate cat de cat unicat.
In primul rand, ajutati-ma: ce sa fac cu suspensile, ce trebuie schimbat? despre masina o sa povestesc mai tarziu putin. |
Re: CJ02VDV vaduva vesela
Pune poze, iar de povestit poti sa ne povestesti mai tarziu, dar incet si cu rabdare sa putem intelege! :D
|
5 Attachment(s)
pozele pe care le-ati cerut...
|
Quote:
da si tu mai multe detalii motor dak ai ceva si ai flanse in 4 prez?si jante pe cat sunt 13'sau14' |
hai sa povestesc despre vaduva: are motor 1,4, cutie in 5 trepte, tot renault,insatalatie gaz, servo frana si servodirectie (https://forum.4tuning.ro/showthread.p...37#post1649237 filmuletul cu servo directia), interior mazda....cam atat, cred.
si da, am jante de 14, am flanse facute pentru 4 prezoane. o sa pun poze cu jantele de seat care vor veni puse pe ea. o sa revin dupa ce schimb caseta de servo ca s-a stricat!! dar nu va speriati deja am dus-o in cluj si o sa fie facuta!!! am pus masina pe forum ca sa ma ajutati cu idei: ce ar trebui schimbat si etc!! astept ideile si in curand o sa pun in practica ideile bune |
luci are dreptate fa ce a zis el, pune poze cu motorul servo..sa vedem si noi...parca ai aripile umflate?
|
da, am aripile umflate pt roti de 14
|
Eu as renunta in locul tau la sigla cu renault si la cea cu.... ferrari :D
In rest: sa o folosesti sanatos si sa-ti implinesti visele ca se vede ca tii la ea. |
parerea mea: sa dai jos: - grila fata, inlocuita cu una standard, da mai bine
- spoiler(se numeste eleron nu spoiler) de pe portbagaj jos cam atat.. :d |
rugaminte pt CJ02VDV: nu e problema ca scrii putin mai greu in romana, nu toti suntem obligati sa o stapanim la perfectie. insa vreau sa te rog sa fii atent cand postezi si sa incerci sa o faci cat de corect poti, eu ti-am corectat toate posturile anterioare pentru ca erau foarte greu de inteles.
spor la treaba cu masina |
Quote:
|
7 Attachment(s)
niste poze!!
|
faina bancheta spate,de pe ce masina e si ce modificari ai facut la ea?
|
:-Pai tapiterie la fel ca a mea.........
|
aoloooooooo...... NO COMMENT!
de pe ce masina ai bancheta? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning