Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Crash test involuntar cu un prototip Renault Scenic III (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/84560-crash-test-involuntar-prototip-renault-scenic-iii.html)

boy_wonder 16-07-08 13:15

Crash test involuntar cu un prototip Renault Scenic III

4 Attachment(s)
Nu ai mereu ocazia sa vezi un prototip camuflat pe strada.. si mai ales cu susul in jos. Conform “Espanol colegas” de la Diablomotor care au ajuns la fata locului, nimeni nu a fost ranit in urma acestui accident. Si daca ar mai fi ceva de adaugat, cei de la Renault au avut ocazia sa realizeze un crash test cu noul Scenic III inaintea celor de la EuroNCAP.. si in conditii reale.

Bmw_Rulllzzz 16-07-08 13:36

Re: Crash test involuntar cu un prototip Renault Scenic III

este asa de camuflat incat nu-ti dai seama cam cum arata si cam cat de tare este sifonat.

CmI-user 16-07-08 13:44

imi plac jentile :)) :)) :)) :))

steffan 16-07-08 13:50

dak va avea liniile lui laguna 3... pacat

Ghimpe200 16-07-08 14:19

Mi s-a parut mie sau alea sunt capace la roti!!!Nu jante cum a zis cineva mai sus!!!

CmI-user 16-07-08 14:23

nu ai inteles postu meu ...in fine .

Kent8 16-07-08 14:39

de 2 ori m-am uitat la jenti

Marius_mym89 16-07-08 14:47

:lol::lol::lol::lol:....si parca vezi ca o sa ia 5 * la EuroNCAP....:-P ca ca ar avea vre-o legatura ....dar asa .... ca chestie:-P

demian 16-07-08 14:52

pai o sa ia 5 stele pt ca oricum renault a fost prima masina care a luat 5 stele cunoscatorii stiu , imi vine sa rad cand vad cum va dati cu parerea si dao dracului parca sunteti copii , a fost un simplu accident cu o masina camuflata oricum de era alta marca camuflata era toti morti

RUDY20140TDI 16-07-08 15:19

Mai da cum a ajuns acolo ca eu nu vad nici o bariera de pe margine-a drumului rupta ?
Asta ar trebui sa le dea de inteles celor de la RENAULT ca masina are mari probleme de stabilitate !
Sa fi sarit totusi peste bariera de pe margine-a drumului mi se pare putin cam ciudat ?

cata_tm 16-07-08 15:35

Quote:

Originally Posted by RUDY20140TDI (Post 1648448)
Mai da cum a ajuns acolo ca eu nu vad nici o bariera de pe margine-a drumului rupta ?
Asta ar trebui sa le dea de inteles celor de la RENAULT ca masina are mari probleme de stabilitate !
Sa fi sarit totusi peste bariera de pe margine-a drumului mi se pare putin cam ciudat ?

o fi test facut de ADAC, ca la loganul nostru :) :) :)

nsl_iuli 16-07-08 16:02

bai "FIURIOSILOR", daca o masina se rastoarna din oarecare conditii nu inseamna k nu poate lua 5 stele la crash test, uitati-va si voi sa vedeti ca si supercarurile re rastoarna, si pentru cei cu jentile ce inseamna atata suferinta? totusi va fi o masina de familie nu ii trebuie cine stie ce croame sau de titan de 22", si fac pariu k cei care au scris de jante nici capace la roti nu au, ce sa mai pomenim de jante

darck_angel64 16-07-08 16:04

renault..., o masina foarte buna :mrgreen:

bmw_360cp 16-07-08 16:33

incredibili francezii astia:)):))=))

83 kys 16-07-08 18:00

am trait sa o vad si pe asta

All times are GMT +2. The time now is 14:18.

- Copyright 2025 4Tuning