![]() |
E36 - BMW Pitesti!...
3 Attachment(s)
Sal!... De cateva zile am achizitionat o pisicuta 316 putin avariata in aripa stanga... geamuri electrice, oglinzi electrice, trapa el, jante pe 17... In scurt timp o sa o modific si eu putin... :)
|
Re: BMW E36 Pitesti!...
S-o stapanesti sanatos si fara incidente ;) Succes.
|
ba pustiule de la an la an iti schimbi masina, si din ce in ce mai buna. bravo felicitari. sa o stapanesti sanatos.
dacie 1300 - dacie nova - opel - si acum bmw :rolleyes2 p.s sa nu spui ca sunt rau uite ti-am dat si 5 stelute;) |
E frumoasa dar te face si loganul...cam slabut la motorizare ca e grea...
|
Foarte tare pisicuta . Sa o stapanesti sanatos ! Ce an e si cat te-a ajuns ?
|
Quote:
|
Nam nimic cu nimeni,crezi ca mai are atatia cai cum a iesit pe portile fabricii?Stiu asta pt ca am testat in cartier asa ceva un bmw 316 din afara cu un logan ,raspunsu vi lam dat mai sus.
|
cocot`ule m`ai lasat cu gura cascata. Nu ma asteptam la bmw:) bravo tinere, pacat de astra:P bafta multa in proiect si sa stapaniti sanatosi unu pe celalalt:)) te saluta trafy:P
|
Re: E36 - BMW Pitesti!...
macar o sa fie taxele si consumul mici! ;)
sa o stapanesti sanatos....cel putin in poze arata bine! ;) p.s: poate te abtii sa ii pui si la asta neoane!:shock: |
E cam cazuta masina. Poate o readuci pe drumul cel bun cum trebuie sa arate un E36 si nu o dai in tziganie
|
parca nu e dreapta deloc pe la aripile din fata sau vad eu gresit....in fine o sa ai de munca cu restaurarea la ea...multa bafta si nervi de otel
|
ohoo naitza.. ti ai luat pisica asta batrana .. :)) n ai vrut sa ti dau eu o bunaciune de germania .. tot 316 :D in rest ca era verde si era din 96 :D eh.. a fost alegerea ta..sa ai parte de ea .. apropo o stiu masina :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:34. |
- Copyright 2026 4Tuning