![]() |
intamplari de pe la scl,faculta,servici, fiecare dupa caz...
ia ziceti voi aicea baieti (si putinele fete :D ) ce mai patiti voi pe la scl...ce va place ce nu si aia aia....
eu acuma imi fak tema la mate(apropo ma dispera matematica) ca mi-o dat profa 20 de probl suplimentare shi tema si vai deja ma doare capu si inca nu m-am apucat de ea=)) a da shi am uitat sa zik ca azi a fost campionat de fotabal la scl :D am trecut de grupe(clasele a 10-a am batut cu 8-1 respectiv 7-2 :twisted: ) shi sunt frant dar nu conteaza :D |
daca tu la 16 ani te vaiti ... da' yo care dau anu' asta bacu' si ne dispera profa' de mate cu vreo 30 de probleme pe zi + predatul consta in ascultare din lectia ce urmeaza sa ne-o predea ??
|
Re:
Quote:
+la romana la engleza totul e flex...:)profa citeste reviste, noi conversam:) la conta...flex...mergem sa ne luam de mancare, si ii mai luam si la profa:) toti ne bat la cap ca a fi greu, ca n-om trece, ca a fi asa...ca a fi ase... in loc sa ne lase in pacea domnului, sa invatam linistiti:)) |
In clasa a 12-a trebuie sa te distrezi in I semestru si apoi in sem II trebuie sa pui burta/mana sau ce vreti voi pe carte
Asa ca bucurati-va pana la revelion .. dupa e mai complicat Va trece .. toate trec .. important e sa treaca cu bine Succes baieti ! :wink: |
conform noii programe scolare ne distram pana in februarie :)
si multzam pt urarea de succes pt bac :D |
ce viatza avetzi :))
|
viatza sau \"viatza\" ? :D
|
yupiiiiiii am ajuns in finala :D astazi sarbatoresc ma nu fak nik pt scoala =)) (nu ca asi face eu in general :D )
|
ati auzit de YM ? :D
|
n-au auzit mah,ca ei fac teme :lol:
no offence dar nu am putut sa ma abtin |
what is this so called \"teme\" ... :D
mi se pare un cuvant cunoscut ... parca am mai auzit de el pe undeva ... |
de ce sa inveti pe semestrul 2? eu n-am invatat deloc pentru bac si am luat 8.25... ah, doar la romana! acolo chiar trebuie sa inveti pentru ca e probabil singura materie unde chiar esti 'tu cu tine, singur'...
in rest, bac-ul inseamna 0 |
ce e ala BAC?
e ala pe care se urca masinile nuh? :lol: |
dupa ce termini cu el :)
|
vai ce weekend am mai avut =)) am avut balu bobocilor vineri shi ieri si azi excurise :lol: ce mortal o fo =)) maine bag poze!!!! h3h3 ah shi da am im dah nu is crios!!! shi daca nu va intere nu cititi!!nu va obliga nimeni!!!! =))
scuzati daca am zis ceva aiurea da acuma imi dau si eu seama ca is cam inca cuprins de atmosfera excursiei =)) :oops: :P :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning