![]() |
Suzuki Swift Sport “N’Style Rally” Edition
5 Attachment(s)
Suzuki Germania a prezentat o editie speciala care are la baza Swift Sport si care este dedicata modelului japonez participant la Grupa N a Junior Championship Rally.
Disponibil intr-o editie limitata de doar 500 unitati, Swift Sport “N’Style Rally” va costa 17.900 euro si va fi oferit doar in culoarea neagra in combinatie cu logo-urile si inscriptiile Suzuki Motorsport. La partea tehnica nu s-a efectuat nici o modificare, “N’Style Rally” dispunand de acelasi motor ca si versiunea standard a lui Swift Sport - 1.6 litri si 125 cai putere. Optional, clientii pot echipa Swift Sport “N’Style Rally” cu un bodykit care include spoilere fata si spate redesenate, praguri laterale si un set nou de proiectoare. |
Re: Suzuki Swift Sport “N’Style Rally” Edition
si poze cu interior.......nu avetzi?
|
frumoasa masina ! chiar imi place
|
asta cred ca e prima data cand imi place un swift !!!
|
de ce au mai scos editie limitata daca nu ii imbunatatesc si motorul?:(,puteau macar sa includa body kit-ul ala in pret,cam tampita ideea asta cu editie limitata doar cu un pain job si ink 2-3 chestii neinteresante la ea...oricum masina arata bine si chiar cu motorul asta are performante foarte bune pe circuit
|
cum adica spoilere redresante? prea frumos swift-ul...si am vazut destule pe sosea in ultimul timp
|
Draguta buburuza .
|
125 de cai? come on
il mananca si swiftu GTI vechi |
daca chiar nu este nici o imbunatatire technica,atunci astia vor sa vinda niste inscriptii al naibii de scumpe,dat fiind faptul ca SSS iese undeva la 14000,nou.dar probabil pe la noi o sa fie mai ieftin ca in germania,daca ajunge....
eu numai pe fata vad ca ar fi diferita de SSS stock.e frumoasa,dar scumpa rau...yaris ts,varianta cea mai scumpa ajunge la 17390,si are 133 cai.suzie e viata mea,dar m-as risca mai degraba la yaris pentru banii astia.:-) |
e frumoasa buburuza dar are niste logouri pe ea zici ca e pom de craciun, 7000 de culori
|
O buburuza mica si scumpa la bani!!!
|
Motorul asta de 125CP si-a demonstrat performantele din plin.In CNR,la grupa A conduce un Ignis,pilotat de ''kamikaze'' Raspopa.
|
frumoasa rau si puternica, dar scumpa
|
foarte aiurea stickurile alea imprastiate peste tot, n-au nici o logica
|
sunt complet deacord cu trixi, ce rost are sa arunci miile de euro in plus pe o masina a carei singura calitate in plus fata de versiunea sport este ca face parte dintr-o serie de 500 de bucati pline de autocolant?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning