![]() |
INVITATZIE LA INTALNIREA CRAZY DRYVERS.
1 Attachment(s)
asa o vrut cel de sus sa avem noi, cei din bacau o intalnire a membrilor crazy drivers.
noi vom alege, vom da la vot, in ce zi sa fie intalnirea. am propus ziua de [/b]6 sau 16 octombrie, anul curent. am ales aceasta data pana nu e prea tarziu. intalnirea va avea loc la banzinaria PETROM din fatza spitalului judetezean. legenda hartzii atasate mai jos.: bulina rosie este punctul de intalnire(adica petromu) si ce este cu linie subtzire neagra este traseul pe care trebuie urmat pt a ajunge la punct. ASTEPTAM CA SA FIM CAT MAI MULTZI si nu in ultimul rand sa semnatzi condica. :D :D :D ca asteptam cu bratzele deschise :peace: |
Eu cred ca voi fi prezent. Cine mai vine? 8)
|
Si eu voi fi prezent.
Sa vorbesc si cu baietzii din Suceava sa vedem cine mai vine. |
Vreau sa vin si eu ....... da cine mai mere , cu masina ??
|
mai va fi o intalnire misto. cu poze cu filmuletze cu tot tacamu. trebuie si voi sa votatzi cand va fi treaba pe 9 sau pe 16 ca sa stiu. contactazima pe messenger la bsc_lx si vb. oricum va asteptam in nr cat mai mare. bacaul va asteapta, si locatzia este superba. maine o sa fac poze la locul intalnirii, ca sa va vedetzi. da?
sa imi spunetzi cine vine sice si cum ca sa stiu. |
Acum primu lukru o sa ziceti . ............\"hopa cine-i asta?\"
Poate o sa aveti un participant de la foarte mare departare.......... atat va zic :wink: |
nu zice nimeni asta flavia, stim cine esti ( cel putin unii) si te primim cu bratele deschise
cat despre intalnirea de la bacau, voi alegeti data, si eu dau sucurile,k? |
Re:
Quote:
So.. u`r welcome! ;) |
Thx baieti !
poate ajung pe la voi dar pana atunci care vine la Baia Mare ? ....... acum duminica, la Auto Tuning Exclusiv Show? |
Vreau sa vin :boogy: .. da sa vedem care merge incolo , care are masina si mere .
|
va zic eu
o sa iasa ceva marfa. va asteptam. bacau va asteapta. contact. bsc_lx(id de messenger) pt mai multe detalii |
Re:
Quote:
|
salve
unde mergem:)? bacau,oradea:)
stabiliti data! stefane ai fost in cta/.? |
La Bacau Alex ;) Cel mai probabil pe 16 :D
|
bine ai venit flaviutza
:D |
All times are GMT +2. The time now is 02:00. |
- Copyright 2025 4Tuning