![]() |
Supra
cine stie daca exista vreun tunner prin romania care sa prepare profesional o supra?bineinteles cu produsele de afara si toate cele.un body kit ceva tare prin romania.cunoasteti?
|
Re: Supra
Pai body kitu` il poti face cum vrea p... ta :D
E de ajuns sa ai o schita/desen complet cu body kitu` pus pe o supra...si omul ti-l face real pe masina. Pe scurt, exista persoane care fac b-kituri la comanda cum vrei tu. E un user pe aici dr.zozo, cred ca el stie, bafta;0 |
Tuning exterior... poti sa ii faci destule si la noi , modificari pt performanta extrema poti sa-ti iei gandu ... Daca vrei doar un exhuast sau un filtru de aer cred ca e realizabil si in Romania ... Daca e vb de o Supra MKIV cel mai recomandat e sa mergi in Germania ... nu are rost sa te incurci pe la noi cu o astfel de masina(presupunand ca ai bani si de Supra si de tuning poti sa te duci so faci acolo , Germania fiind cea mai apropiata tara potenta).
|
o alta posibilitate ar fi uk:)pe langa cele 600 ukspec-uri mai gasesti vreo cateva mii de importuri,daca te tine buzunarul cu vreo 20 de mii i-ti faci ceva frumos 600-700 hp:)
|
body kits gasesti aici cate vrei
http://www.bodykits.com/Toyota/Supra...ons/Body-Kits/ |
Ai putea incerca la cei de la onoserv dupa cum am vazut sa preparat o supra acolo. Ai putea incerca nu e nimic sigur bft.
|
3 ani mai tarziu pot spune ca exista. Exelixis Motorsport.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning