![]() |
Intalnire Crazy Drivers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vom face o intalnire oficiala crazy drivers in bacau, data inca nu o stiu dar va voi afisa 2 duminici, ca fiecare sa aleaga, care dintre cele doua date este mai buna. voi mai reveni cu detalii.
|
1 Attachment(s)
asa o vrut cel de sus sa avem noi, cei din bacau o intalnire a membrilor crazy drivers.
noi vom alege, vom da la vot, in ce zi sa fie intalnirea. am propus ziua de [/b]6 sau 16 octombrie, anul curent. am ales aceasta data pana nu e prea tarziu. intalnirea va avea loc la banzinaria PETROM din fatza spitalului judetezean. legenda hartzii atasate mai jos.: bulina rosie este punctul de intalnire(adica petromu) si ce este cu linie subtzire neagra este traseul pe care trebuie urmat pt a ajunge la punct. |
Si ce o sa se intample la aceasta intalnire ?
|
ha,ha ce poate sa se intample oare?
socializare,admirat masini,un suk...discutii 100% pe tema auto.. :D |
100 de fmnei ... bautura cat cuprinde .... droguri la discretie si dupa curse prin tot orasul.
Sau un suc. :) |
SFW-eule vii??????????? hai te rugam noi. siasa esti aproape. vezi, mai racoleaza si tu ceva oameni de prin iasi(am vb cu la mishto) suceava, bt.
|
Sunt aproape ca doar sunt din bacau, dar de acum incep facultatea, si plec la iasi de sambata asta.
|
Ce frumos ar fi se ne intalnim la Bacau ... da tot clubu , de peste tot..... si Bacau > orasu meu preferat din toata tzara .. ar fi frumos sa ne intalnim .
|
Re:
Quote:
|
mai sfw dar cand incepi pe 1 octombre si intalnirea este re 9 sau pe 16 oct. si e duminica. eu zic ca potzi sa vii.
|
dak este pe 9 vin si eu 8)
|
mai aleks. dar din bacau cine vine? ca tot vb de altzii. dar de la noi ?
|
pai cum adica cine vine? eu am buletin de bacau :) si mai vin cu un prieten care vine si el cu masina si are si el tot buletin de bacau :) si poate mai aduc mai multi prieteni din bacau.. doar sa fie weekendul viitor.. de preferat sambata
|
man. nu cred ca putem. totzi vor pe 16. nu pe 9. doar tu vrei pe 9. sa vedem ce putem face in aceasta privintza. chiar nu potzi sa vii pe 16? sau esti pe la siab?
|
uitati aici discutia despre intalnire... https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...er=asc&start=0
|
All times are GMT +2. The time now is 14:27. |
- Copyright 2025 4Tuning