![]() |
Street Vision va saluta!
Salutari din parte clubului Street Vision Racing Team buc/cta....
Bafta in continuare si sper sa ne vedem sa ne cunoastem mai bine... Ne vedem vineri seara!:D:D |
Re: Street Vision va saluta!
ne vedem, dar unde? ms pt urare
|
Multumiri SVR, salutari lui Jeje.
|
moama dar toti umblati p magheru???:lol::lol::lol::lol:
Daca vreti si aveti placere eu ca membru SV va invit duminica in fata salii polivalente la ora 17:00...noi avem sedinta foto dar nu conteaza....prietenie si tovarasie sa fie!!! P.S Presedintele 4wheels si restul membrilor sunt rugati sa trimita cate un PM cu idul fiecaruia! |
cred ca o sa venim duminica...sper sa ajunga cat mai multi membrii. Multumim de invitatie si baga id in lista
|
Quote:
|
Quote:
Uitasem sa modific ma.....:lol::oops::oops: |
venim...
|
Va asteptam cu bratele deschise >:D< >:D<....
|
Vagabond Crew va saluta si spera ca in viitorul apropiat sa va inmultiti cat mai mult si sa faceti show peste tot unde veti fi prezentii.Bafta baietzii!
|
Plecare Constanta :D as an invite :D |
weekend-ul asta 4wheels merge la mare! va rog postati aici cine si cand pleaca sa vedem cum ne grupam
|
Eu voi pleca din Bucuresti sambata la 3 dimineata, din pacate cu o cursa speciala. Voi fi prezent la Liberty Parade, proababil o sa ma vedeti cu un tricou pe care scrie "Barmania".
|
eu cu visu si cu razvan plecam sambata pe la 17-18 mai vine cineva atunci?
|
eu nu pot sa vin :-< :(( plec luni tot la mare da cu ai mei...si pe perioada "AUGUST" voi fii plecata din tzara...:-< :((( !
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning