![]() |
Wald Continental GT Black Bisson Edition
7 Attachment(s)
Tunerul japonez care se ocupa de marcile premium europene si japoneze, Wald International, nu este deloc strain de modelul Continental GT.
Anul trecut, in luna octombrie, acesta a oferit presei niste imagini cu un pachet de styling pentru coupe-ul W12. De aceasta data, Wald International a creat in photoshop un kit mult mai agresiv pentru coupe-ul britanic. Sub agresivul Black Bisson Edition, Conti GT a primit un nou bodykit care include un spoiler fata redesenat cu prize mari de aer, praguri laterale si un nou spoiler spate cu deflector integrat. Jantele sunt pe 21 inci si fac parte din gama Portofino, Aufzhalen si Mahora. |
Re: Wald Continental GT Black Bisson Edition
e criminala masina asta...nu prea am vaz multe la noi...poate ca nu sunt pe placul manelarilor plini de bani:D...oricum pt multi e prea exclusivista
|
o masina frumoasa facuta si mai frumoasa :)
|
mult prea sportiva e fatza...dar mergeee asaaa8->:shock:
|
wow imi dau mansoryul pt asta!!!!!!!!!!!!!
|
frumos, placut ochiului, nu incarcat, incantat
|
fatza nu mi se pare asa de reusita, da merge
|
imi place si imi place ca e mai deosebita decat restul masinilor..........
|
Numai eu sunt de parere ca a incerca sa adaugi un "pic" de "muschi" unei masini precum Bentley (chiar Continental GT fiind ) este ca si cum te-ai pi..a impotriva vantului ??.....
Si am vazut niste optiuni de jante de un prost gust exacerbat.....Intr-un cuvant masina este TACKY..... Mai bine tunati un scooter ca o dati in Bat-Mobil.... |
super masina..
|
frumos kitul de pe masina
|
este super reusita masina asta...pacat ca o sa o aiba doar cei cu bani multi...foarte multi
|
Quote:
|
Are spoiler "M-style" si nu i se potriveste plus ca nu prea se potriveste tuningul.
|
Mai bine ca nu va place .
Oricum ca photoshop este destul de reusit . |
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning