![]() |
Vand machete la diferite scari (Cat mai repede)
9 Attachment(s)
1.)Mercedes-Benz S-Class Sedan
2.)Mercedes-Benz CLK 320 Carbrio 3.)Lexus RX300 Toate 3 sunt Hongwell scara 1/72 (cred), nu mai am decat suporturile, carcasele tip vitrina leam spart :oops:. Tote 3 la 15 RON (le dau si pe bucati) 4.)Mercedes-Benz G-class Siku Nr:1044 1/64 (cred) masina de urgenta ADAC Germania e intr-o stare buna in comparatie cu vechimea ei 10RON 5.)VW Golf 5 GTI 1/43 Welly 10 RON (are mechanism pull back) 6.)VW Golf 4 Hatchback 1/24 Welly e ca noua are cutia originala 45 Ron 7.)VW Golf 4 Variant 1/24 Welly (e un inceput de tuning, are apsolut toate piesele inafara de suporturile de portbagaj pt exucrie, sigla VW din spate si ''numerele'', acum e mult mai slefuita ca in poza + cutia originala ...) 20RON 8.)VW Golf 5 GTI 1/18 Bburago (macheta e nou nouta in cutie, a fos scoasa doar pt a verifica daca functioneaza toate pe ea) 110 RON |
Re: Vand machete la diferita scari (Cat mai repede)
15 ron pe vw golf variant?
|
Re: Vand machete la diferite scari (Cat mai repede)
iti dau 20ron: pe golf variant:)...urgent:D
|
si eu iti dau 20;)
|
am zis primu ca dau 20:D:) si o bere:)
|
si eu iti da 30! dami pm daca vrei!
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
macheta o vand doar pt ca am nevoie de bani ...
fara suparare, dar pleca spre cine ofera mai mult! pana acum a al lui L4uR UPDATE! Mai pun o macheta in vanzare! Land Rover Discovery 2 1:18 Mondo Motors, nou suspensii si directie functionala, i se deschid usile capota so portbagajul pretul e de 180 Ron negociabil! scuze pt poze ... ma grabeam |
scuze ca iti zic dar...aceasta macheta eu am luat-o cu 90 ron de la o benzinarie mol...inca se gasesc sub 100 ron....si este fabricata de motormax...doar ambalajul este de mondo motors:P...daca vrei 95 ron pe ea anunta-ma
|
eu am adus-o de afara si m-a costat 150 in total ... de asta am zis ca negociez ... sa o dau la 100 e pierdere destul de mare ...
|
Pt golf-ul variant ofer eu 45 ron. Da-mi un pm pt a stabili detaliile.
Numai bine. |
eu tiam zis doar preturile...am vazut-o si azi, culoarea neagra la o librarie in bucuresti...
|
eu renunt:).....daca a oferit 45 ron nu ma mai duce buzunaru pentru macheta asta:)
|
Salut!
sunt eu interesat de golf variant! mai e de actualitate oferta? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:03. |
- Copyright 2026 4Tuning