![]() |
Vreau sa schimb motorul
salut. am si eu un cielo si vreau sa schimb motorul si cutia.
puteti sa-mi dati sfaturi ce motor se potriveste in el audi ,opel. etc. de care dupa parerea voastra? |
Re: vreau sa schimb motorul
Foloseste cu incredere functia SEARCH! Citeste toate paginile de pe sectiunea asta, citeste paginile unde isi prezinta oamenii masinile... gasesti toate detaliile.
Si nu mai deschide 100 topicuri cu aceleasi intrebari, peste tot! Si ca sa nu zici ca nu vrea nimeni sa-ti raspunda: 1.5 dohc de pe cielo, 1.5 dohc de pe espero, 1.8 de pe espero, 1.6 de pe nubira, 1.6 de pe opel kadett, 2.0 de pe opel (vectra a, calibra, kadett e, astra f) in toate variantele lui, turbo sau aspirat. Daca pui alt motor, ori mergi pe riscul tau, ori incerci sa-l omologhezi la RAR (in cazul in care nu depaseste cu +40% din puterea initiala). |
dak vrei neaparat sa schimbi motorul cauta ceva 2.0 16v de opel .... de preferat gsi de 150 de cai
|
Bun, si daca depaseste cu 40% din puterea initiala a motorului? Ca 150 cai fata de 90 sau 75 cat are initial Cielo...Nu prea ar merge omologat?
|
Merge, dar presupune efectuarea testului dinamic pe care, oficial ;) , nu-l trece nimeni.
|
Aha, deci mai pe scurt: merge dar cu spaga, si una consistenta! E bine de stiut :D
|
Mai bine iti cumperi alta masina :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:17. |
- Copyright 2026 4Tuning