![]() |
LOCUL unde puteti provoca cele mai rapide SUBARU
Cine doreste sa provoace pe:
ONO ALEX T ANDREI T SEBASTIAN S toti posesori de SUBARU IMPREZA WRX STI o poate face aici, urmand ca detalile sa se stabileasca ulterior. Ca sa nu fie discutii va vom anunta si conditile standard in care se poate desfasura cursa: distanta 400m echivalent a 1/4mila terestra start de pe loc sosire lansata. |
3 Attachment(s)
Filmulete cu protagonisti de sus!
|
ultimul film este cu evo 8 ala din insomia, din pitesti parca?
dc este asa, este irelevant!!!...da oricum, fuge bine subaru, te cam agati de volan la decolare.. |
Astea sunt filme de cand subarul meu avea doar evacuare si admisie.
|
:lol:
pai si nu pui si tu ceva mai nou ? :P |
Re:
Quote:
|
Am inteles conditiile dar poate Alex sau Ono accepta o provocare din partea unui ...Kadett......... 60km/h-210km/h..... evident se poate intelege ca este o cursa din mers.....
Cu start de pe loc pot bate pe 400m doar Sti STOCK depinde de plecarea mea..... S-a intamplat cu Tom iar daca acum a mai umblat la ia pe 400m cu start de pe loc ma pot considera deja invins Important este sa stii sa pierzi..... |
Totodata a-s incerca si cu Evo tot din mers deoarece de pe loc sunt invins...... In cazul unui refuz nu pot decat sa ma resemnez.... si sa-mi fac vreodata Kadettul 4*4........
Aceste posibile curse ma ajuta pe mine in dezvoltarea masini si nu au alt scop.......... Important este sa sti sa pierzi....... |
Re:
Quote:
nu comentez .. :lol: nu se sperie lumea , mai pun o data intrebarea .. astept alt raspuns .. |
Va rog sa lasati topicul pentru ceea ce este facut. Adica provocati Subaru-urile.
Pentru detalii specifice despre unul dintre ele, folositi subsectiunile Subaru din cadrul \"Masina mea\" sau \"Tuning pe marci\" |
Re:
Quote:
Mai sti vreo legala de cand l-am facut pana azi?Sau esti un promotor de ilegale? |
eu ? doamne fereste ..
eu .. ilegale .. doamne fereste .. :roll: banuiam ca .. o camera de filmat .. + masina .. pe o strada .. oricare .. o plecare ceva .. orice .. nu trebuia neaaparat sa fie cursa ;) nu inteleg de ce te-ai gandit direct la curse .. si o plecare poate sa-ti lase o impresie despre masina ;) gen cielo .. cand umpleai startu de fum ;) |
daca tot v'ati apucat sa stergeti ce e off topic, de ce ati sters doar postul meu? :roll: defapt de ce ma mir.....
|
Re: LOCUL unde poteti provoca cele mai rapide SUBARU
Quote:
|
Re: LOCUL unde poteti provoca cele mai rapide SUBARU
Quote:
In ce te priveste am vazut masina la mare si am fost deceptionat, dar cujm ai spus lupta e deschisa. Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:19. |
- Copyright 2026 4Tuning