![]() |
Ka-facatura neagra
10 Attachment(s)
Buna seara si bine v-am gasit pe acest forum.Sunt si eu unul dintre multii proprietari de Ka.Azi am rasfoit forumul si acum am sa postez si eu niste fotografii cu masina mea.
|
Re: FORD Ka
Salut ! te stiu de pe club ford parca; ai un post unde ziceai ca ti-ai vopsit etrierii; frumoasa masinuta.
|
Pai ma gandeam la un moment dat sa o vand dar am zis ca mai bine mai bag niste bani in ea decat sa o vand.Vreau sa-i schimb luminile la bord,si dupa concediu sa-i montez xenoane.Si ce o mai fi pe la ea.
|
sal pune si u o poza cu masina din fata pls ma intereseaza grila in fata
|
Re: FORD Ka - negru
Am deschis eu un thread nou si am mutat posturile aici, daca proprietarul nu il doreste activ il voi inchide la cerere, daca doreste un alt nume threadului sa imi spuna si il voi modifica.
PS: parerea mea - merita un thread separat deoarece e o masina frumoasa si din ce vad foarte ingrijita. PPS: te asteptam in usergroupul FORD, mai multe detalii gasesti >> AICI <<. |
Re: FORD Ka - negru
1 Attachment(s)
Quote:
Claubmw2 am o poza dar nu e foarte edificatoare.O postez si mai tarziu am sa atasez alta. |
Re: Ka-facatura neagra
Ka-ul se afla acum la firma de tuning pentru ceva modificari exterioare.Fotografii probabil maine dupa amiaza.
|
ce i-ai facut ?
|
FOlie neagra pe spate si ceva mai deschisa la culoare pe fata.Incepem modificarea luminilor la interior.(sper)
|
December grila pe fata e vopsita de tine sau asa ai luat-o ???
|
Asa a fost de noua.
|
4 Attachment(s)
Murdara,poze facute cu telefonul mobil.dar poate se intelege cate ceva...
|
se vede super bine;etrierii i-ai vopsit pe masina sau i-ai demontat ?
|
Pe masina.A invelit discurile apoi s-a ocupat de etriere.
|
cat te-au costat pusul folilor???
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning