![]() |
Citroen C3 Picasso Mini MPV
9 Attachment(s)
Acestea sunt primele fotografii cu noul monovolum de clasa mica al celor de la Citroen ce va fi dezvaluit oficial la Paris Auto Show.
Haiosul mini MPV al celor de la Citroen este al treilea model din gama constructorului francez ce va purta numele Picasso. Fiind construit pe platforma tehnica a lui Peugeot 207, C3 Picasso ne va oferi cateva indicii despre viitoarea generatie a hatchback-ului C3 care va fi introdusa in anul 2009. La fel ca si C4 Picasso si Grand Picasso, versiunea minivan a lui C3 va oferi un spatiu interior generos multumita lungimii exterioare de 4.08 metri. Gama de motorizari va fi asigurata de doua propulsoare pe benzina - 1.4 litri de 95 cai putere si 1.6 litri de 120 cai putere - si doua propulsoare diesel, 1.6 HDi si 90 cai putere si 1.6 HDi si 110 cai putere. Noul C3 Picasso va fi disponibil la vanzare la inceputul anului 2009 si va concura cu modele ca Opel Meriva, Renault Modus si Nissan Note. |
Re: Citroen C3 Picasso Mini MPV
....Citroen RULES !!!
c2 vts user ! |
Arata ok buburuza asta uratica asa.. cred ca va avea clienti.
|
arata destul de bine FATA de celelalte masini micute de pe piata :D:lol: zic eu
|
aaa asta are volan normal, nu ramane butucul pe loc:))
in romania nu va avea clienti.... mpv-urile nu se vand la noi |
interiorul si fata arata criminal si oricum citroen :X:X:X
|
E ciudatel.
|
un + pt interior si pt jenti.
|
Frumoasa FOC si ii sta bine in verde. Observ ca se poarta verdele. Sa fie un nou TREND?
|
a dracului de ciudata...tipic fratuzesc...
|
E ciudata insa e frumoasa la fel ca si C4 Picasso. Si eu zic ca vor avea succes si cu acest model
|
fain interioru
|
mai tare decat logan si sandero:lol:felicitari celor de la citroen
|
ce bine arata uratenia....:D...lovely
|
Nu ma omor dupa Citroen si masinile frantuzesti dar Citroen e singura masina frantuzeasca de care pot sa zic ca imi place!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning