![]() |
Cheful de dupa curse...
Era vorba ca dupa curse se va organiza un chef de catre timishoreni... ce se mai aude de el? :twisted: :2gun: :headfones :dance:
|
ce apropouri subtile bati si tu tekno :lol: :lol: :lol:
|
paaai...
nu asha era vorba? :lol: :dance: |
Asa, nu te lasa Tekno.................. :)))))))))))))))))) :2gun: :chainsaw:
|
mmdeah...
oare timishorenii au vazut ca am deschis topicu asta? :lol: |
chef
Da mah omu a fost ideea mea dar raman fara masina :cry:
dar o sa vin cu dacia si poate poate reusesc ceva dar nu prea cred ca asa se zice ca cursa va fi pana noaptea 3'o clock si atunci nu prea are rost pt 3-4 ore :?: sa ne ducem la albina sau ceva ca atunci tresa car boxe si restu + ca nu prea am bani sa rezerv un loc deci slabe sanse dar mai vad ... |
ok man..
pai ce sa zic atunci... bafta.. |
in primu rand am o intrebare... :D cursele la cat se termina?
|
tekno am inteles ca cursele se termina noaptea incep pe la vreo trei dupaamiaza iar in legatura cu ce am prefera dupa... eu personal prefer discutii despre masinii si coxuri :lol: :lol: :lol:
|
pai deah... oricum pe la 3 se golesc discotecile... cel putzin aci la cluj D:
asha ca mai bine conitnuam showu cu mashini :lol: |
:lol: Mister H ... ne spui si noua cam ce ai avea de gand??!?!
|
de domnul HHH nu am dat nici cum la TM :?
|
chill man... :chillpill imi pare rau pt ce tzi sa intamplat... shti naiba de ce nu am vazut mashina... in fine, nu conteaza... nu am zis-oin nume de rau \"Domnul HHH\" am continuat doar cu ce a inceput n0namee \"Mister H\", in fine, nu asta conteaza... ce sa zci omule... bafta shi spor la reparat... :wink: sa speram ca data viitoare publicu nu va mai fi asha salbatic... nu intzeleg, dupa ce ca ne-a lasat sa stam pe partea stanga a pistei au inceput sa se bage shi pe ea.. instinctu asta de turma ce face mah... :x
|
Re: ryu
Quote:
|
1an si 10zile
deci rasuflat |
| All times are GMT +2. The time now is 07:19. |
- Copyright 2026 4Tuning