![]() |
Fiat 500 Abarth Opening Edition
21 Attachment(s)
Fiat 500 Abarth Opening Edition este o editie speciala creata de constructorul italian. Aceasta va fi disponibila doar in 100 exemplare.
Inainte de toate, 500 Abarth Opening Edition este propulsat de un motor turbo de 1.4 litri ce dezvolta 160 CP la 5750 rpm si 230 Nm la 3000 rpm. Dotat cu o cutie manuala cu 5 viteze, Opening Edition poate accelera de la 0 la 100 km/h in 7.4 secunde si atinge o viteza maxima de 211 km/h. Printre alte imbunatatiri gasim un sistem de franare performant cu discuri de frana perforate, un filtru de aer marca BMC, arcuri speciale pentru coborarea garzii la sol si jante din aliaj de 17 inci echipate cu pneuri Pirelli Pzero Nero de dimensiunile 205/40 ZR 17. La exterior, 500 Abarth Opening Edition se remarca prin etrierele vopsite in rosu si geamuri cu tenta inchisa. La interior, gasim o noua tapiterie din piele si insertii din aluminiu. |
Re: Fiat 500 Abarth Opening Edition
Frumos...vreau si eu o jucarie din asta :D
|
E super tare jucaria.
|
Tare buburuza....:))))...
|
Simpatica.
|
i`m so in love :X pocket rocket .. mi se pare masina perfecta pentru oras (asta daca nu te uiti la consum) :D
sunt curios ce upgrade`uri vor aparea pt motorashul asta ;)) |
e uratica .... adik nah nu arata prea bine ....
|
designu-ul o strica...in rest e simpatica
|
la 160cp nu mai e deloc jucarie considerand dimensiunile si greutatea ei.
deisgnul e chiar super, e un retro modernizat... |
pacat ca s fabrica doar intr-o suta de exemplare,e frumoasa rau si pentru un motor de 1.4 sa aiba 160 de cai e ceva...oare de ce cei de la dacia nu pot face acelasi lucru?:shock:
|
Mic si capabil ca Bruce Lee :lol:
7.4 sec nu suna impresionant, dar o mica resoftare acolo.... ;) ~Nautilus |
Mie dimpotriva mi se pare design`u super tare ... au reinviat o masina si au facut`o cu mult stil si eleganta + sportivitate in cazul de fata. Imi place !
|
Abarth rullz :X:X frumoasa masinutza
|
Draguta jucaria. Micutza, usurica, cu multi cai.. numai buna sa le taie avantul altora care vin sa se ambaleze langa tine la semafor cu un 316i cu filtru :D ( nu am nimic impotriva BMW`urilor, a fost doar un exemplu din multe variante ).
|
O buburuza bomba! Fugiti ca explodeaza! Go Abarth!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:01. |
- Copyright 2026 4Tuning