![]() |
Tigra mea :)
4 Attachment(s)
Tigra,motor 1400,an fabricatie 1998
|
Re: Tigra mea :)
M-ar interesa si pe mine ceva pleoape pt faruri, ceva accesorii pt interior si instalatie de neon .Daca stie careva unde as putea gasi va rog sa-mi spuneti
|
|
1 Attachment(s)
Oare forma asta o au pleoapele , k nu imi pot da seama din poza?
|
6 Attachment(s)
Pleoape de Tigra (se pare ca sexista 3 modele):
(Vezi cand comanzi sa specifici ca sunt pentru Tigra modelul vechi, nu pentru Tigra Twin Top pentru ca nu stiu daca sunt compatibile ) P.S. Frumoasa Tigra! Sa o folosesti sanatos fara incidente! :) |
Ms mult. Si a ta ii foarte frumoasa , sper sa arate si a mea in ceva timp asa de bine.
|
2 Attachment(s)
Oricum masina ta e frumoasa si asa stock cum e.
Parerea mea e ca daca ai putea sa-i schimbi stopurile si sa-i pui o alta evacuare la toba sau chiar o toba sport, ar fi cu totul alta. Eleron daca iti place poti alege chiar si modelul clasic. Restul..... in timp. :) Acesta sunt cele doua modele de stopuri si eleronul clasic pentru Tigra: Si aici ai un pret informativ: http://www.fkautomotive.ro/produse/i.../info1623.htmlAttachment 586636 |
Mai o adresa pentru pleoape, de aici de pe forum:
https://forum.4tuning.ro/203-zona-comerciala-cluj-bazar-servicii-talcioc/34602-promotie-pleoape-ochelari-faruri.html |
La stopuri am facut deja comanda, sper sa ajunga cat mai repede.Acuma astept si io sa-mi returneze diferenta de la taxa d prima inmatriculare sa vad ce mai pot cumpara dupaia.
|
Quote:
Pai cred ca poti cumpara destule, ca diferenta dintre vechea si noua taxa e foarte mare. Nu te tenteaza sa schimbi farurile? |
Mi-am dorit Tigra si cand am avut banii sa mi-o cumpar abia am gasit-o.Da a meritat efortu sa mai stau prin germania ink o zi ca sunt foarte multumit de masina + ca mi-am gasit-o si pe negru.
Farurile sunt urmatorul obiectiv pe lista...sper sa nu trebuiasca sa astept asa mult pana sa le am. Stopurile le-am montat in seara asta, maine pun si niste poze |
2 Attachment(s)
Noile stopuri :D.Sper ca in curand sa pot cumpara si farurile
|
Nu stiti cumva de unde mi-as putea comanda oglinzi cromate ? si manere la usi tot din crom?
|
Frumoasa masina... ce modificari mai vrei sa faci la el??? paint? prize de aer? spoilere? sau ce mai vrei? zine si noua planurile tale pe viitor :P
|
Planuri cu ea....am o gramada acum sa vad si cum stau cu banii. Oricum primul lucru care o sa-l mai fac la ea sunt farurile(sper ca pana la sfarsitul lunii viitoare sa le am), o toba sport,oglinzi cromate si poate ceva spoiler daca gasesc sa-mi placa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning