![]() |
acte necesare pentru inmatricularea unui bmw din germania
salut.mi-am luat un bmw e36 adus din germania si as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru inmatricularea lui.am cartea masinii...si cam atat.masina a fost cumparata de la un tip din germania.va rog ajutati-ma
|
Re: acte necesare pentru inmatricularea unui bmw din germania
1. Iti trebuie brief mare, brief mic, factura>>>originale +traduceri legalizate
2. Te duci la R.A.R si faci identificarea, omologarea si inspectia tehnica 3. Platesti taxa de poluare si restul taxelor la C.E.C si Fisc 4. Iti faci asigurarea (R.C.A) 5.Depui dosarul la politie unde platesti si numerele de inmatriculare.... Sunt aici toti pasii care trebuie sa-i parcurgi ca sa inmatriculezi masina, exact in ordinea in care ti i-am scris. Sper ca ti-am fost de folos. P.S....brief mare = Carte de identitate, brief mic = Certificat de inmatriculare |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mi`am luat si eu de curand la a mea,sa ai briefu mare si briefu mic tradus,asigurare rca si cam atat,te duci la cec platesti vreo 13 lei,dupaia la financiar platesti vreo 7 lei,dupaia te duci la politie sa iti iei numerele unde mai platesti 400 mii pe numere...
factura nu iti trebuie,mie nu mi`au cerut`o |
Quote:
|
ms mult pt lamuriri:D
|
Quote:
|
mi`au cerut doar 2 cereri de la birou de copiat acte..RCA`ul copie brief mic si mare si taxa la CEC.
|
Quote:
|
am rezolvat cu actele,problema este ca mi-au dat cu revenire jegosii astia la RAR.nu le-a convenit ca o masina din 93 e in stare mai buna ca un logan din 2005.au zis ca am o bucsa la bascula care trebuie schimbata...ca nu tine frana de mana...ca nu ies noxele cum trebuie cand e masina in turatii(au torat-o de a gasit-o toti dracii numai ca sa nu iasa bine si la roti la fel,au tras de ele vreo 10 min ca sa isi dea seama ca :domne ,tre sa schimbi bucsa de la bascula.)si am inteles ca e posibil ca in loc de euro 2 ,cat este trecuta in talon, sa mi-o treaca non euro.am auzit cazuride-astea.avem o tara de cacat si de spagari.
|
Poate ai noroc si ti-o trece euro 1, mie asa mi-au facut, tot din 93 e si a mea, euro 2 scria in actele de germania, si pe mine m-au respins la r.a.r ca aveam joc in pivoti cica....daca nu le dai nimic asa fac
|
asta e f nasol si mi se pare japca pe fata.diferenta dintre taxa pt euro 2 si taxa pt euro 1 este destul de mare,nu mai zic de taxa pt non euro....si eu am vrut sa le dau bani dar nu au vrut sa ia .o sa mai apelez si la altcineva ,poate reusesc naibii sa o trec euro 2 in carte.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning