![]() |
STI 2003 - the saga begins
3 Attachment(s)
Acum 4 zile l-am adus acasa, e din 2003, trecuta pe la Tommy Makinen pentru suspensii KW full reglabile, BOV, ambreiaj sertizat, si niste nimicuri (bucsi, tampoane motor, etc).
La motor e stoc mai putin un downpipe serios si un filtru conic KN. Inainte am avut un OPC de aprox 300 cp, asta are vreo 280 dar e altfel de masina :). Am facut transfagarasanul cu el, zici ca pentru asta a fost facut .... In astea 4 zile i-am comandat si piesele pentur upgrade, momentan raman la electronica stoc ca oricum consumul mi se pare urias si am inteles ca alt soft il va ridica si mai mult... |
Re: STI 2003 - the saga begins
6 Attachment(s)
piesele comandate :)...de abia astept:).
La intercooler am o nelamurire, ar trebui sa comand cu tot cu teava aia in Y sau STI e deja teava din aluminiu si doar la WRX e din cauciuc ? (sincer mi-a fost lene sa dau jos intercoolerul sa vad...). Diferenta de pret nu e chiar mare (vreo 3 mil), dar as vrea sa stiu... |
bun bun sa o stapanesti sanatos ! si la mai mult upgradeuri
|
Domnu ce masina ti-ai tras ..cam mare pasu...sa o stapanesti sanatos.
|
suuupppeeer :D
sa ai grija de ea .. |
foarte misto .. sa o stapanesti sanatos.. si la cat mai multe victime
|
S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri din plin de ea ! :)
|
multumesc tuturor
|
deocamdata sa o stapanesti sanatos ......... o perioada de ... cat vrei tu ... apoi sa o tunezi batrineste..... apoi sa te plictisesti de ea... si sa te gandesti ... eu stiu ,... la vreun apache 888 .... si apoi " sa dau exit" de pe forumul opel. :))
|
super STi-ul ... imi plac foarte mult farurile morette
intercoolerul de STI are deja Y-pipe de aluminiu |
9 Attachment(s)
alte piese :)
capota de carbon grila badgeless capace din carbon pentru semnalizarile laterale (cata minte sa pui semnalizatoarele asa...zici ca e din anii 90 masina) shield de carbon pentru evacuare intake pipe pentru turbina 3" 2 ceasuri - de boost si afr oil catch can blow off type H de abia astept sa vina... in cam 2 saptamani o sa am de vanzare intercoolerul de sti original cu tot cu piesa Y din aluminiu (upgrade pt wrx, xt, etc). pret 300 euro, astept doritori |
Si eu as da Bertonele pentru STi! Felicitari pentru achizitie! :D Este superba!
|
merci pentru urare dar am dat cam 2 bertone pe sti :) nu unu :)
|
Super cumparaturi ....te ti de "prostioare"...Bafta in continuare
|
1 Attachment(s)
za engine...cat este stock :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:54. |
- Copyright 2026 4Tuning