![]() |
Mazda RX-8 extrafull !!!
10 Attachment(s)
Vand Mazda Rx8
Pret: 16,900 EURO An Fabricatie: 2005 56,000 km,2,599 cmc, 240 CP Inmatriculata RO EURO 4; CUTIE MANUALA 6+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 10 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; TRAPA; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; REVOLUTION C(FULL OPTIONS!),NAVIGATIE+GPS+DVD+MP3,JANTE 18",INCALZIRE SCAUNE,COMENZI VOLAN,SISTEM BOSE,MAGAZIE 6 CD-URI,SASIU SI SUSPENSII SPORT,SUPERSPORT,IMPECABILA,0-100 IN 5.5SEC,ACCEPT ORICE TEST,KM REALI,CARTE SERVICE,VARIANTE,ROG SERIOZITATE |
Re: Mazda RX-8 extrafull !!!
Care este consumul real in oras si ultimul pret ?
Multumesc ! |
15% consum in oras!
16000,asta daca esti foarte hotarat |
salut...masina nu are 1308cmc ? 2x654cmc ?
|
Este considerat 2600.
Asa are trecut in talon. Sa nu va lasati pacaliti de cei care vand rx-8-uri neinscrise si afirma ca taxa este de 300E. |
iarta-ma....suta in 5.5 ? =))
|
http://www.pistonheads.com/roadtests/mazdarx8.htm
Aici scrie in cat ia suta un model stock. Am ambreiaj si evacuare sport,in plus fata de stock. |
am condus timp de o saptamana un rx8 cand de abia a aparut
si da varianta de 231 cai si in afara faptului ca face niste slide-uri incredibil de frumoase, masina sta pe loc cat despre ambreiaj si evacuare sport, nu-mi spune ca si tu crezi ca ti-a mai scazut acceleratia 0-100 din asta? on topic....bafta la vanzare....masina e foarte frumoasa...pacat ca ai tiganit-o cu evacuarile alea urate |
sunt date oficiale...
iar evacuarea am schimbat-o.pozele erau mai vechi. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning