![]() |
RAW - ROMANIAN AIRBRUSH WORKSHOP - 20-24 iulie 2008
1 Attachment(s)
RAW - ROMANIAN AIRBRUSH WORKSHOP - 20-24 iulie 2008
https://forum.4tuning.ro/imagehosting/348701307c3938.jpg Perioada de desfasurare: 20-24 iulie 2008 Invitati de onoare: - Alberto Ponno 63 de ani, reputat aerografist www.albertoponno.com - Mario Romani, reputat aerografist din 1978, promotorul unor cursuri e aerografie periodice in Italia, autor al numeroase cursuri de aerografie. Un eveniment sub egida ARTA – Asociatia Romana de Tuning Auto www.4tuning.ro Organizatori: - S.C. Roart Distribution S.R.L. administrator al magazinului on-line www.picturaonline.ro si reprezentant exclusiv in Romania al marcilor: Paasche, Jacquard, Krylon si Harder&Steenbeck. - Mugur Popescu, absolvent Academia de Arta- Design, aerografist din 1990, actionar la Fabrica de idei Noi si AeroGrafix – publicitate. (www.ideinoi.ro) - Cicioc Ciprian - www.artairbrush.ro Parteneri: - S.C. Lucas- Impex S.R.L., distribuitor exclusiv Maimeri, Winsor&Newton, Pintura, etc. - Directia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Tulcea - GLASURIT – Top Lac - Directia Judeteana pentru Tineret Tulcea - Complex hotelier „Europolis” Tulcea - Complex Delta S.R.L. Programul Evenimentului : 20 iulie: -acomodarea participantilor -scurta introducere a fiecarui participant -masa impreuna 21 iulie: -workshop cu tema „ Water and Sun” -Demo live Alberto Ponno -Discutii pe marginea tehnicilor specifice -Seara, program liber pentru vizitatorii din afara 22 iulie: -Free works cu folosirea tehnicilor consacrate: texturi si efecte, true fire, tribal stencils, etc. -Panotarea expozitiei cu lucrarile rezultate -Seara, program liber pentru vizitatorii din afara 23 iulie: -Plimbare in Delta Dunarii -Vernisajul expozitiei „RAW 2008”, la teatrul „Jean Bart” din Tulcea -Premierea celor mai bune lucrari -Conferinta de presa 24 iulie: -Plecarea participantilor 25 iulie – 1 septembrie 2008 : diseminarea proiectului, itinerarea expozitiei „RAW 2008” in 3 centre culturale nationale si europene, editarea unui album „RAW 2008” |
Re: RAW - ROMANIAN AIRBRUSH WORKSHOP - 20-24 iulie 2008
urat....in tulcea...facetzi si voi o a doua editzie la bucuresti:D...
|
Alberto Ponno are niste lucrari foarte realistice, am mai vazut lucrari deale lui pe net dar fara sa stiu ca cine le-a facut... e un maestru in airbrush, am ramas uimit la ce lucrari a facut acet om.
|
Quote:
oricum esti aproape si poti sa dai o fuga pana acolo ;) |
oooo....se organizeaza si asa ceva???...frumos
|
Quote:
|
tulcea tulcea.. aveti o adresa exacta si pt cei care nu`s de acolo? :|
|
misto.... nuprea se organizeaza chestii dastea pe la noi
|
eu unul apreciez ca tot mai multe evenimente 4tuning se tzin in alte orase si nu tot in bucuresti.. bucuresti.. bucuresti si iar bucuresti.. succes cu evenimentul..
|
ahh ce nas da sa pot veni si eu...
|
speram sa fie ok, mai ales daca o sa avem spectatori dintre cei pasionatzi de automobilism - adica voi, cei de-aici de pe forum
|
va asteptam cu bratele deschise
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning