![]() |
Am nevoie de niste idei....Tuning Peugeot 407
Am nevoie de niste idei de tuning pentru un Peugeot 407, culoare negru metalizat. Caut upgrade-uri atat pe partea mecanica cat si la estetic. Ideea e ca masina din punctul meu de vedere nu prea se preteaza la un \"face-lift\" estetic prea colorat....asa ca as aborda o linie un pic mai eleganta dar de efect.
Tuningul vreau sa il fac in pasi si cat de cat organizat. Asa ca ... astept sugestii :D |
2 Attachment(s)
Am eu niste poze cu 407 dar are o linie nu atat de eleganta dar de efect :D . Poate te razgandesti si crei sa faci un tuning mai apartela exterior si eleganta la interior. Succes la tuning
|
jentzi,lasat,folie.....apoi evacuare dragutza//apoi poate niste ploeape mici si apoi eventual aplice discrete pe fata si spate + praguri tot discrete.
parerea mea.... |
Mersi mult pentru poze....sunt chiar foarte inspirante.Am mai cautat ceva intre timp si am observat ca din pacate sunt cam putine optiuni si pe net. E un pic mai ciudat din punctul meu de vedere pt. ca 407 e o masina eleganta si care se poate preta la un re-design interesant. Oricum....in ceea ce priveste a 2-a sugestie...am gasit un exhaust foarte interesant de la o firma din Bucuresti si ma duc astazi cu masina sa vedem cum da.
O sa va tin la curent cum decurge procesul (inca sunt la stadiul de facut schite si modele). Mai astept si alte repy-uri .. pls pls pls 8) |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
am si eu ceva da cu modelu coupe poate te inspira totusi cu ceva...
|
Re:
Quote:
te potzi inspira foarte mult din ele... ( spoiler fatza...praguri...spoiler spate...si poate si eleronul ... ) |
Yeap...asta e silhouette.Foarte tare masina dpdv al designului.
Am luat ideea cu eleronul care e foarte buna.Astept acum niste preturi de la firme din afara pe care cineva de la Peugeot Romania mi-a recomandat (fac tuning de peugeot in Franta), in ceea ce priveste spoilerele si una bucata eleron. Thnx to all pt ajutor si va raman dator cu o bere :D |
Re: Am nevoie de niste idei....Tuning Peugeot 407
digitalwolf, poti sa-mi spui si mie te rog care sunt firmele recomandate de Peugeot Romania ? Au si site-uri cu preturi ?
Eu am gasit pe net un site din Germania, www.french-power.com. Merci |
Re: Am nevoie de niste idei....Tuning Peugeot 407
sal!daca vrei si te intereseaza te pot ajuta sa-ti modifici interiorul si sa-l personalizezi asa cum doresti!!pot sa-ti fac un interior cu piele,ceasuri pe stalp personalizat cu piele,inscriptionari cu lasser,plexi-glass in tetiere,etc!ma poti gasi la tel 0727275585 sau email:[email protected]
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:55. |
- Copyright 2026 4Tuning