Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Am nevoie de niste idei....Tuning Peugeot 407 (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/8336-nevoie-idei-tuning-peugeot-407-a.html)

digitalwolf 23-09-05 16:48

Am nevoie de niste idei....Tuning Peugeot 407

Am nevoie de niste idei de tuning pentru un Peugeot 407, culoare negru metalizat. Caut upgrade-uri atat pe partea mecanica cat si la estetic. Ideea e ca masina din punctul meu de vedere nu prea se preteaza la un \"face-lift\" estetic prea colorat....asa ca as aborda o linie un pic mai eleganta dar de efect.

Tuningul vreau sa il fac in pasi si cat de cat organizat.

Asa ca ... astept sugestii :D

MKE 23-09-05 17:41

2 Attachment(s)
Am eu niste poze cu 407 dar are o linie nu atat de eleganta dar de efect :D . Poate te razgandesti si crei sa faci un tuning mai apartela exterior si eleganta la interior. Succes la tuning

Skillzu 23-09-05 20:41

jentzi,lasat,folie.....apoi evacuare dragutza//apoi poate niste ploeape mici si apoi eventual aplice discrete pe fata si spate + praguri tot discrete.
parerea mea....

digitalwolf 26-09-05 14:46

Mersi mult pentru poze....sunt chiar foarte inspirante.Am mai cautat ceva intre timp si am observat ca din pacate sunt cam putine optiuni si pe net. E un pic mai ciudat din punctul meu de vedere pt. ca 407 e o masina eleganta si care se poate preta la un re-design interesant. Oricum....in ceea ce priveste a 2-a sugestie...am gasit un exhaust foarte interesant de la o firma din Bucuresti si ma duc astazi cu masina sa vedem cum da.

O sa va tin la curent cum decurge procesul (inca sunt la stadiul de facut schite si modele).

Mai astept si alte repy-uri .. pls pls pls 8)

blowwind 26-09-05 14:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"digitalwolf\"
Mersi mult pentru poze....sunt chiar foarte inspirante.Am mai cautat ceva intre timp si am observat ca din pacate sunt cam putine optiuni si pe net. E un pic mai ciudat din punctul meu de vedere pt. ca 407 e o masina eleganta si care se poate preta la un re-design interesant. Oricum....in ceea ce priveste a 2-a sugestie...am gasit un exhaust foarte interesant de la o firma din Bucuresti si ma duc astazi cu masina sa vedem cum da.

O sa va tin la curent cum decurge procesul (inca sunt la stadiul de facut schite si modele).

Mai astept si alte repy-uri .. pls pls pls 8)

maine urmeaza sa postez nishte poze :D ... mai intai sa ma hotarasc :P

bennygalea 29-09-05 22:25

1 Attachment(s)
am si eu ceva da cu modelu coupe poate te inspira totusi cu ceva...

blowwind 29-09-05 22:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bennygalea\"
am si eu ceva da cu modelu coupe poate te inspira totusi cu ceva...

exact pozele astea le cautam si yo...dar nu le gasesc pe toate :)....

te potzi inspira foarte mult din ele... ( spoiler fatza...praguri...spoiler spate...si poate si eleronul ... )

digitalwolf 11-10-05 16:13

Yeap...asta e silhouette.Foarte tare masina dpdv al designului.

Am luat ideea cu eleronul care e foarte buna.Astept acum niste preturi de la firme din afara pe care cineva de la Peugeot Romania mi-a recomandat (fac tuning de peugeot in Franta), in ceea ce priveste spoilerele si una bucata eleron.

Thnx to all pt ajutor si va raman dator cu o bere :D

angi-san 03-03-07 11:16

Re: Am nevoie de niste idei....Tuning Peugeot 407

digitalwolf, poti sa-mi spui si mie te rog care sunt firmele recomandate de Peugeot Romania ? Au si site-uri cu preturi ?
Eu am gasit pe net un site din Germania, www.french-power.com.
Merci

gabby_mpower 11-03-07 09:47

Re: Am nevoie de niste idei....Tuning Peugeot 407

sal!daca vrei si te intereseaza te pot ajuta sa-ti modifici interiorul si sa-l personalizezi asa cum doresti!!pot sa-ti fac un interior cu piele,ceasuri pe stalp personalizat cu piele,inscriptionari cu lasser,plexi-glass in tetiere,etc!ma poti gasi la tel 0727275585 sau email:[email protected]

All times are GMT +2. The time now is 01:55.

- Copyright 2026 4Tuning