![]() |
diferente...asemanari...fiabilitate...turbo pe gti2
sal
am si eu niste intrebari si totodata niste nelamuriri am un vw golf2 gti syncro si vreau sa pun un kit turbo pe el am inteles de prin stanga si dreapta ca ar fi bune pistoanele de turbo diesel de 1,9 prin urmare ar trebui alezat blocul motor bielele s ar potrivi tot de 1,9 ? si segmentii? si ce se va modifica la garnitura de chiulasa? din cate am inteles pistoanele de diesel ar fi mai rezistente decat acestea de benzina si ma gandesc ca si segmentii si bielele dar nu stiu exact asa ca astept si eu niste raspunsuri si indicatii.multumesc:rolleyes2 |
Re: diferente...asemanari...fiabilitate...turbo pe gti2
si ce turbina s ar potrivii cu ce galerie de evacuare?
|
turbina si galeria de evacuare o poti comanda custom ... e un baiat care aduce asa ceva, daca vrei iti pot da ID-ul lui.. cat despre pistoane si biele nu stiu ce sa zic, am avut si eu chestia asta in cap dar e cam complicat..
|
cat de complicat poate sa fie?
|
Quote:
|
8v/16v?
injectie e mecanica sau digifant??? daca e mecanica e foarte greu de pus turbo...improvizatii foarte multee.... si mai mult de vreo 250cai nu ai cum sa scoti |
gasesti kit turbo in germania... un search mai amplu p alte forumuri ar rezolva problema...
bafta la proiect! |
Trebuie pistoane de s2 si cu injectia digi mere...
Spor la treaba :) |
|
Dap dar cu conversia distribuitorului care accepta turbo...si plus wur-ul....e alta injectie
|
merge si cu pistoane forjate daca ai bani sa dai pe ele
si mai merge cu niste pistoane de golf dar trebuie probat inainte asa ca nu dau sfaturi aiurea sper sa fiu primul care testeaza asta daca vrei sa-l faci 16 volti turbo asa pe motorul de 8 volti iti poti lua pistoane de g 60 dar trebuie sa ai stropitoare sub pistoane ca la 16v sa reziste si binenteles electronica de g 60 si iti faci un fel de g60 syncro cum a fost pe golf rallye |
Dc nu faci swap cu un g60?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:29. |
- Copyright 2026 4Tuning