Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   tuning pt. dacia (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/83304-tuning-pt-dacia.html)

aleyx_oltcit 04-07-08 14:32

tuning pt. dacia

unde pot gasi la noi in oras piese(spoilere, stopuri clare....) si multe altele pt dacia 1400 ;))

markizu 04-07-08 17:19

Re: tuning pt. dacia

in targ sau magazinele specializate sau pe net ...
cred ca pe net e mai usor ....
apropo vezi cum ''tunezi '' masina sa nu apara la kitch
bafta

danuuu 04-07-08 20:38

chiar era nevoie sa faci asemenea post?
...e plin targu duminica de "tuning" Dacia...

TheFasterMan 04-07-08 21:57

cel mai bine cauti pe net...gasesti destule lucruri...

markizu 04-07-08 22:32

Quote:

Originally Posted by danuuu (Post 1629706)
chiar era nevoie sa faci asemenea post?
...e plin targu duminica de "tuning" Dacia...

nu fi rau cu el ca e mic si el ....ai 17 ani si vizezi la tuning ???Vorba lui aia de la Parazitii ''pune mana pe o carte ..'' :-)
gata inchideti ca o sa mai apara posturi ...

aleyx_oltcit 05-07-08 15:45

defapt am acus 18...si nu e probl ta ce fac eu....eu am cerut niste inf....ms de ele pt. cei care mi le-au dat..aaa si parazitii ziceau ,,citeste o carte'' vezi ca vb aiurea!!:D

markizu 05-07-08 23:28

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 1630275)
defapt am acus 18...si nu e probl ta ce fac eu....eu am cerut niste inf....ms de ele pt. cei care mi le-au dat..aaa si parazitii ziceau ,,citeste o carte'' vezi ca vb aiurea!!:D

da asa spuneau :-) No coment
eu vream sa zic mai rezumat : pune mana pe carte educate ! in cazul tau pune mana si ia carnetul si masina o facem si promit /jur , ca sa nu ramai suparat pe mine .,..ca te ajut
hai bafta

aleyx_oltcit 06-07-08 13:27

stopuri am gasit...dalea clare...da nam gasit ceva spoilere fata/spate

markizu 06-07-08 15:02

uite aci un link

http://www.auto-styling.ro/spoiler-f...10-p-2555.html

aleks 08-07-08 10:19

nu va certati, daca puteti ajutati baiatul, ca de aia suntem pe forum, nu? :)

markizu 09-07-08 16:50

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 1630913)
.... si masina o facem si promit /jur , ca sa nu ramai suparat pe mine .,..ca te ajut
hai bafta

Ai dreptate Aleks am grsit ca m-am luat de el
dar imi indrept si greseala ...il astept sa-mi raspunda daca vrea sa-l ajut cu ceva ..
bafta

JUPAN_EMY 10-07-08 16:00

respect daciile tunate atata timp cat nu apar la kitsch. in rest bafta ... si poate reeditam vreun SGM

danuuu 15-07-08 15:08

cand vreodata?????

catalin2803 30-12-10 22:33

5 motive sa nu iti tunezi masina No. 1 – O s-o strici

Undeva, candva niste ingineri, adica nu unii care au terminat ASE … destul de pregatiti si experimentati zic eu … au construit o masina care sa functioneze in parametrii optimi. Au studiat motorul … au studiat aerodinamica masinii … au studiat pana si greutatea vopselei de pe masina. Totul sa fie siguri ca masina va functiona corect in orice conditii de exploatare. TU … umbland la munca astora de mai sus … tu care citesti sfaturi si tutoriale pe net … nu ai sa faci nimic altceva decat sa o strici. NU … nu o s-o faci mai buna cu nimic … daca putea fi mai buna o faceau asa de la inceput. Tu doar ai sa o strici … tu doar te caci in munca altora.

No. 2 – Atragi atentia asupra ta

In general masinile tunate pe la noi in tara sunt 95% trompete … Adica masini destul de ieftine cu motoare sub 100 de cai … Asa ca nu inteleg care e scopul … De ce ai vrea sa atragi atentie asupra ta intr-o masina complet mediocra. De ce vrei sa strigi in gura mare “UITATI-VA LA MINE!!! … Sunt complet mediocru!!!” De ce?

Iar daca masina este deja exotica, sa zicem, nu mai are nevoie de nimic … deja atrage atentia ….

In plus … va stii toata lumea ca suferi si esti disperat dupa atentie. Ori … astia disperati dupa atentie … sunt oameni cu lipsuri care incearca sa compenseze.

No. 3 - Nu poti sa te mai ascunzi

EH … aici e mai nasoala partea … ti-ai stricat masina, esti disperat dupa atentie … si acum nici nu poti sa te mai ascunzi. Toata lumea va sti ca esti idiot … Daca inainte te mai ratacea lumea printre alti idioti … acum e mai greu pentru ca sari in evidenta. Sa zicem ca Intr-o parcare de idioti … tu vei fi idiotul sef …

Privirilea alea intoarse in trafic dupa tine nu sunt de admiratie … sunt oameni care vor sa vada daca mecla ta de idiot se potriveste cu masina ta de idiot.

No. 4 – Tuning-ul costa bani

Iti dai seama?? Trebuie sa dai bani sa arati lumii ca esti un idiot mediocru … Si daca iti dai banii … apoi va trebui sa stai pe forumuri de cunoascatori gen 4tuning si sa tipi in gura mare ca astia de la guvern sunt nesimtiti si cer taxe de inmatriculare si rovignete … si vor cauciucuri de iarna … fix iarna in mod ciudat. Doamne fereste … da-le dracu de anvelope … Mai bine iti iei eleron sa ai apasarea pe zapada mai mare si o bara gen plug.

No. 5 – Valoare de revanzare ZERO BARAT

Bun … dupa cativa ani/luni/zile este posibil, desi sunt slabe sansele, sa-ti dai seama ca ai fost idiot si ca e cazul sa scapi de bijuteria ta tunata. Eh … aici vine partrea complicata, pentru ca va trebui sa gasesti pe cineva cu aceleasi gusturi de cacata ca ale tale, pentru ca nu toata lumea vrea un BMW roz cu dungi verzi … sau un A6 cu eleron de 2 metri … sau un Logan cu jante pe 20 pe care scrie Renault. Va trebui sa gasesti un idiot mai mare ca tine care vrea sa-ti continue creatia. ..

Ori deja s-a stabilit ca un idiot mai mare ca tine … nu exista.

PS: Daca sunt oameni care se simt jigniti de acest articol … Atunci e bine.

geani29 31-12-10 07:34

:drunk:

eşti tare :lol:

hai la mulţi ani !

Ps. Sigur n-ai greşit topicul?:lol:

All times are GMT +2. The time now is 14:04.

- Copyright 2026 4Tuning