![]() |
CLUB HONDA ROMANIA
Acest topic este destinat numai posesorilor de HONDA. :D
Posesorii de Honda sunt rugati sa scrie aici totul despre masinile lor. |
2 Attachment(s)
incep io
Civic Type R 2.0 iVTEC - 200cp chip DC Sports cold air intake AEM intermediara gr.N - tss tuning finala Hayame heatshield gasket Hondata suspensie Tein reglabila fata 215/40/17 Bridgestone S03 Pole Position spate 215/40/17 Yokohama A520 |
Honda Civic VTI
Red , 3 doors ( 1.6 VTEC 160 de ponei Tss Cold Air intake , Invidia cat-back sistem + catalizator de curse , cranckase breather Jante Alutec Kyro 15 + Toyo Proxes 205 50 15 Suspensie FK -40 mm Pioneer 8400 ( 2 fete ,afisaj color ) Directed Audio 2xSpeakers 16' Kenwood ovale pe spate ( ceva model mai veki ) timpi masurati la Speedracing arad , cu fotocelulca bineinteles :) au fost 15.1 , 14.9 constant si best 14.6 0-100km/h estimez undeva pe la 7 secunde , poate putin sub :oops: poze o sa pun cand o sa-mi scoate si mie banul de acasa (deci mai 6 zile ) :) numa bine , cioli :wave: |
ZoliaT:
dupa ce pui 2-3 poze aici dai si link extern :!: |
|
3 Attachment(s)
intru si eu
prelude 2.3 160 stock |
ce stock ma ? stii ce inseamna stock ? :D
n-ai suspensii cip regulator dc sports headers invidia cat-back cat sport :?: |
stock ??? in seamna avem pe stock :D nu am nimic in masina e simplu 8)
|
5 Attachment(s)
Ma combin si eu cu Honditza mea.
Honda Accord Aerodeck 2.0 EXi 2000 cmc, 12V, 92KW, PGM-Fi. Deocamdata stock. Masina este prea frumoasa si prea in mintile ei pentru a lasa un mecanic sa-si bage nasu-n ea. Dar sunt pe drum amortizoarele KYB GR2, sunt in cautare de arcuri. Si incerc sa gasesc pe cineva care sa-mi faca un CHIP. Ah, si daca conteaza pentru cineva, are muzica destul de galagioasa: linie completa JBL GTO cu headunit Pioneer 7700. |
fumul asta e din roata ta dreapta ? TOT fumu' ala ? :shock: :?:
https://www.4tuning.ro/forum/upload/t...g_7273_236.jpg |
Da, dar din ambele roti, nu doar din dreapta. :D
|
ma bag si eu
A mea e un Civic Type-R negru din aug 05'...
Am pana acum rulati 7000 de km cu ea si planuiesc primul schimb de ulei ca sa vad tot ce poate da din ea ... Momentan nu i-am adaugat decat un Cold Air Intake de la BMC, care dupa fisele de dyno da 8.6 CP... Am sa postez si mai multe poze cu ea da' momentan nu am unele prea \"artistice\". Ca dotari masina mi-a venit cu: - aer conditionat - scaune sport Recaro in doua culori (negru cu rosu) - piele Alcantara - volan sport piele Momo - xenon - stopuri cristal - semnal incorporat in oglinzi - volanta usurata (model '05) - geamuri fumurii spate + luneta |
Civic Type R rosu, aprilie 2005, 2.0 i-VTEC 200cp
7000km rulati (am masina la firma cu care umblu) deocamdata stock, dupa prima revizie urmeaza air box BMC, cat back Invidia(cred) si un reflash la Hondata(asta o sa fie mai greu) Deja gumele mele sunt praf :twisted: , o sa bag altele, dar inca nu stiu ce... Dotari: scaune Recaro, volan Momo, stopuri clare, xenon, a/c Poze...in curand. :) PS: jkv-ule, tu erai intr-o duminica la triumf in Buc, acum 1 luna si ceva, in honda aia gri? eram in fata ta. :) PPS: salutare achim...vezi ca ti-am dat un pm. |
Ia-ti toyo ti-r -is beton sau goodyear eagle f1(astea le-am vazut noi in action pe circuit si is beton)
|
Toyo suna tentant, stiu ca sunt bune, dar asta dupa iarna...deocamdata imi tb 2 de iarna sa razbesc prin zapada...am fost acum o sapt si ceva pe Transfagarasan si m-am impotmolit de 2 ori in zapada de sus.. :( Nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva, nici macar 1 mm nu ma puteam misca de pe loc daca ma opream pe zapada...Apropo, va recomand cu caldura \"circuitul\" de pe Transfagarasan, e beton! :twisted:
|
All times are GMT +2. The time now is 18:42. |
- Copyright 2025 4Tuning