![]() |
Vand cateva machete 1/18
14 Attachment(s)
Machete scoase la vanzare ( scara 1/18 ):
Mercedes Vision SLR Roadster Editie Limitata - nou nouta - 250RON negociabil Mercedes SLR Maisto - ceva vechime fara semne, fara cutie - 60RON Lamborghini Diablo SV Maisto - nou nouta - 80RON Lamborghini Countach Burago - mai veche, fara cutie - 40RON Porsche Carrera GT Maisto - ca noua - 60RON Ferrari F360 Modena Spider Hot-Wheels - ca noua - 110RON Ferrari F430 Hot-Wheels - cu o mica zgarietura pe acoperis, fara cutie - 70RON Ferrari Testarossa Hot-Wheels - noua, fara cutie - 110RON Chevrolet Camaro Jada Toys - noua - 100RON Preturile nu includ transport, eu stau in Brasov (mai ajung si prin Bucuresti dar rar), cine vrea sa cumpere ceva ar fi bine sa o faca pana duminica cand o sa incep sa le pun la vanzare pe site-uri cu licitatii (********** sau eBay.co.uk) Poze: |
Re: Vand cateva machete 1/18
200ron pt Mercedes Vision SLR e ok?
|
Nu prea e ok si deocamdata s-a anuntat cineva deja.
|
250ron e ok?
|
Pai astept raspuns de la tipul care mi-a scris pe pm primul, daca nu-i convine poti s-o cumperi tu cu 250RON.....alte machete nimeni? :???:
|
ok, mercy!
|
SLR roadster in curs de solutionare, Diablo SV, Ferrari F430 si F360 vandute
|
testarossa are parti din plastic sau toate din fier?daca le are din fier o poza trimite si pe ea la 100 ron
daca nu dai slr la cei doi clienti mil trimiti mie ok? |
ok iti trimit testarossa cu 100RON si pana maine sper ca e clar daca iti pun si slr-ul sau nu....dupa cum vezi deyan e destul de hotarat cu slr-ul daca nu te anunt
|
Uau. Frumoase machete!
|
Mersi, te servesc cu ceva? :-)
Au mai ramas: Countach, Carrera GT, Camaro si SLR Maisto care e posibil sa-l cumpere cineva saptamana viitoare dar in caz de o oferta n-o sa dau vrabia din mana :-) |
Quote:
|
Singura inexactitate apare pe poza...usa din stanga e putin ridicata dar asta banuiesc ca se poate repara usor daca o vrei perfecta, sta asa pt ca are arcuri care o trag in sus si mecanismul de inchidere nu o mai tine asa jos, este made in italy (cel putin asa scrie pe sasiu)
|
Quote:
|
Am scris mai sus, singurele care au ramas sunt Countach, Carrera GT, Camaro (de care s-a interesat cineva si e posibil sa-l ia) si SLR Maisto (e posibil sa-l ia cineva saptamana viitoare), te sunt maine pt countach, daca vrei poti sa-mi trimiti si adresa pe pm si eu luni il pun la posta
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:45. |
- Copyright 2026 4Tuning